TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Tilbage efter 7 måneders løbspause

af | 24. feb 2019 | Nyheder

I eftermiddag starter VM Viking Cup på Skive Trav – det er første start siden den 15. juli i fjor og det er samtidig også første start fra træner John Friis.

Efter et flot 2017, hvor VM Viking Cup tjente 218.643 kroner, var den på vej til at kopiere dette resultat i 2018, men løb ind i problemer med bentøjet.

Det blev kun til 11 starter i fjor, men trods alt en pæn indtjening på 144.038 kroner.

VM Viking Cup med sin tidligere træner Søren Jihansson. Foto: Kim Gudmand

Dengang var det den fynske træner Søren Johansson, der havde ansvaret for Classic Photo-sønnen, men siden november har VM Viking Cup befundet sig i træning hos Team Friis i Skive.

I eftermiddag får VM Viking Cup sin første start for sit nye træningskvarter med Morten Friis i sulkyen, og til fasttrackracing.dk siger kusken om hestens muligheder:

Den har trænet på. Han gik et arbejde sidste fredag, som var tilfredsstillende. Så nu prøver vi at starte. Han virker som en herlig hest. Den kommer med samme udstyr som tidligere. Jeg tror, den kan være med fremme første gang.

VM Viking Cup starter i 4. løb, hvor den møder hård modstand i form af bl.a. Repay Merci med Knud Mønster og Thunder Peak med Steen Juul.

Få inspiration til dit spil til løbene på Skive Trav, der starter klokken 12.45 på fasttrackracing.dk – klik her