TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Tano Bork holdt legestue

af | 11. maj 2014 | Nyheder

Tano Bork - og de andre. Foto Travfotos.dk

Tano Bork – og de andre. Foto Travfotos.dk

Var det Derbyvinderen vi så, da Tano Bork med Christian Lindhardt udklasserede feltet i 4-årsløbet på Copenhagen Cup-dagen?

Engang imellem er det ikke kun hestene, der taber pusten.

Det gjorde vi også på tilskuerpladserne, da Tano Bork (Great Challenger) med Christian Lindhardt blæste uden om konkurrenterne i opløbssvinget og forsvandt til en meget sikker sejr foran et halsende felt.

Vindertiden blev noteret til 1.12.8a/2000 m – ensbetydende med en forbedring af Neo Holmsminde’s rekord på 1.13.1 og en tangering af Amour d’Occagnes banerekord for 4-årige hingste.

I et felt, der bl.a. talte den sæsondebuterede tyske derbyvinder Tiger Woods As og sidste års nummer tre i Hambletonian, Corky var Tano Bork i outsidergruppen.

Tiger Woods As var ude fra start med galop, og Corky blev sendt frem efter 400 meter og havende udvendigt på førende Dream With Me N L. Og det klarede den ikke.

I det hele taget kunne ingen af feltets deltagere følge Skive-ekvipagen på løbets sidste 500 meter og under taktfast bifald passerede Tano Bork målstregen som en uhyre overlegen vinder.

– Han har jo tidligere vist, at han er tophest, idet han vandt EM i fjor, så helt overrasket er jeg ikke over sejren, sagde Christian Lindhardt efter sejren.

– Vi går næppe til Solvalla med ham om 14 dage. Det er en hård opgave at starte deroppe, og vi har et stort mål med ham – nemlig at vinde Derbyet!

Galde anpartsejere efter Tanok Borks sejr i opviningsstil. Foto Travfotos.dk

Glade anpartsejere efter Tano Borks sejr i opviningsstil. Foto Travfotos.dk

Og efter søndagens præstation – fantompræstation – så må Tano Bork betegnes som øjeblikkets favorit i Dansk Trav Derby 2014.

Tano Bork er opdrættet af Chresten M. Lauridsen og Villy Christensen og er som nævnt efter Great Challenger og ud af Frederikke Bork.

Den ejes af anpartsstalden Stald Tano Bork, der har haft – og kan se frem til store oplevelser med denne elegante traver.

For Tano Borks videre karriere bliver interessant at følge.

The Sky is the limit!