TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Tangeringer

af | 3. aug 2014 | Nyheder

Selvom Meadowlands glimrende løbsreferent Ken Warkentin i flere tilfælde proklamerede World Record time – så var der –  i travløbene – tale om tangeringer. Men der blev dog sat én verdensrekord i travløbene

Mission Brief vandt Merrie Annabelle Stake med Yannick Gingras i sulkyen helt efter behag

Mission Brief vandt Merrie Annabelle Stake med Yannick Gingras i sulkyen helt efter behag

I Ima Lula for 4-årige hopper, der indledte Hambletonian-dagens program, vandt Classic Martine (Classic Photo) med Tim Tetrick i 1.09.1 – en tangering af Bee a Magicians verdensrekord for4-årige hopper. Bee a Magician med Brian Sears var i øvrigt nummer to, men selv om den fik noteret samme tid som Classic Martine, så var den aldrig ved at slå denne.

I Merrie Annabelle Stake var Mission Brief (Muscle Hill) med Yannick Gingras nøjagtig så overlegen som man havde forventet af hende. Muscle Hill-datteren vandt i en tangering af verdensrekorden på 1.09.8 –  sat i fjor af Designed to Be. Der var 8.5 længder ned til nummer to, Jolene Jolene.

Centurion ATM med Åke Svanstedt, der vandt Peter Haughton Memorial, tangede med 1.10.5 verdensrekorden sat af Muscle Network i Lexington i fjor.

Til gengæld var vindertiden i The Hambletonian Oaks ny verdensrekord – Lifetime Pursuit sejrede i 1.08.8 .Den gamle rekord havde Bee a Magician med 1.09.0.

Vindertiden for Hambletonian-vinderen Trixton 1.08.7 er den næsthurtigte i løbets historie. Muscle Hill har rekorden med 1.08.5.

OP løbet i The Hambletonian Stake 2014

Opløbet i The Hambletonian Stake 2014