TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Talerstolen: Latterligt!

af | 12. mar 2019 | Nyheder

Travservice.dk har fra fhv. sportschef på Lunden, Claus Nielsen, modtaget flg. kommentarer til de seneste dages uro på hans gamle arbejdsplads:

En ny sandbane på Charlottenlund Travbane har sat mange sind i kog. Voldsomt i kog endda.

En sandbane kan forbedre træningsforholdene på Lunden for både eksisterende og nye aktive i det københavnske og nordsjællandske område.  Der er forskellige holdninger til, om der er brug for den. Nogle er modstandere med henvisning til, at sandbanen på Skovbo ikke er ordentligt vedligeholdt. De to ting har ikke noget med hinanden at gøre. Selvfølgelig skal sandbanen på Skovbo bringes i orden.

Det hører med til historien, at Lundens bestyrelse efter diktat fra HHF for 20-25 år siden besluttede, at fast opstaldning og træning af heste skulle forbydes på Lunden og henvises til Skovbo, som blev opgraderet som træningscenter. Derfor blev der dengang ikke gjort noget for at forbedre træningsforholdene på Lunden, og der er vel stort set ikke sket noget siden på den front.

Efter forslag fra trænerforeningen, der også har fremsat ønsker om en række forbedringer på Skovbo, har Lundens bestyrelse med det mindst mulige flertal besluttet at anlægge en sandbane, hvilket vil koste nogle få hundrede tusinde kroner, penge, som findes i Lundens kasse.

Formanden, Anders Hendriksen, blev stemt ned, og vil nu have sagen på travselskabets generalforsamling 28. marts. Hvis formanden mener, at dette er en beslutning, som bestyrelsen ikke kan træffe, behøver han ikke at indkalde til flere bestyrelsesmøder. Til gengæld skal der være generalforsamling 6-8 gange om året.

Selskabets direktør, Michael Juul Nielsen, mener heller ikke, at der skal anlægges en sandbane. Direktøren, der ellers har demonstreret stor styrke, bl.a. ved at rydde selskabets sekretariat for loyale medarbejdere som Elsebeth Stausholm og Felicia Daniél, reagerer ved at sige sin stilling op i protest mod bestyrelsesflertallets beslutning. På grund af en sandbane! Det er latterligt.

Claus Nielsen

Charlottenlund