TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Talerstolen: Indlæg fra en stolt hesteejer

af | 15. okt 2018 | Nyheder

Fra hesteejeren Gert Johannesen har vi modtaget et indlæg med overskriften: Om stolthed, den hurtigste tid i Danmark nogensinde, Tourmalet & Team Rask.

Om stolthed, den hurtigste tid i Danmark nogensinde, Tourmalet & Team Rask.

Det er som bekendt ikke nogen skam at blive nummer 2 – bare det ikke er i en boksekamp! Ja, sådan lyder en gammel talemåde, som i nutidens travsport kan omformuleres til: Det er ikke nogen skam at blive nummer 2 – blot det er til fænomenet, svenskfødte Candy La Marc! Og det var netop det, vores øjesten Tourmalet med dygtige Jeppe Rask blev i går i det flotte hoppe-løb på Skive Trav.

Og det er vi stolte af!

Ikke mindst når man ser på den tid, som Tourmalet præsterede i løbet – 1.13,2 /2020 m.

Denne tid er faktisk den hurtigste tid, som en danskfødt hoppe har præsteret på en dansk bane i voltestart nogensinde – uanset alder og distance!

Godt klaret af en 8-årig hoppe med alle 4 sko “påmonteret”!

Men en sådan præstation kommer jo ikke ud af den blå luft – nej – god, kærlig og kyndig pleje i samspil med målrettet træning hos Team Rask har gjort forskellen!

Det vil vi gerne takke hele Team Rask for.

Præmie-niveauet i dansk travsport vil vi derimod ikke takke for – det er beskæmmende, at en sådan 5-stjernet præstation blot belønnes med kr. 10.000,-!

Ja man tror jo faktisk, at det er løgn – det 5- eller 10-dobbelte var mere rimeligt.

Men når man på den anden side, ser lidt på omsætningstallene på Skive Trav’s storløbsdag i går forstår man det jo lidt bedre:

Såvel total- som bane-omsætningen var jo elendig og ikke en storløbsdag værdig!

Det kan man ikke være stolt af på dansk travsport vegne. Så derfor magthavere i sporten – få fingrene op af lommen og skab resultater – det gør de aktive nemlig allerede!

Med venlig hilsen – og god efterårsferie

Gert B. Johannesen

p.v.a. ejerkredsen omkring Tourmalet