TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Talerstolen. Har du talt med din politiker?

af | Nyheder

talerstolNedskæringer fra politisk hold, resulterer nu angiveligt i 2 travbaners lukning, ligesom galopløbene lukkes ned uden for Sjælland.

Hvordan er vi nået dertil? At banerne i Billund og Nykøbing Falster skal lukkes helt, mens galopløbene i Aalborg og Odense ligeledes ophører? Jeg ved ikke om travorganisationernes representanter har været for sløve, om de har sovet i timen over for politikerne. Men nu er vi altså i sidste time for handling, hvis hestesporten skal bestå som professionel sport uden for Sjælland!

Hvornår har du sidst talt med din politiker? Hvornår har du henvendt dig til ham eller hende, lokaltpolitisk eller landspolitisk? Måske det var på tide, at også du gav til kende over for ham eller hende, at den behandling kan hestesporten ikke overleve. Måske det var på tide, at de hører hvor mange jobs der vil gå tabt landet over. For enten er de ligeglade – og det var vel meget rart at vide til næste valg, eller også er det ikke gået op for dem.

Jo flere henvendelser de får, jo større er chancen for at de vågner op og lytter. Gøres intet, er sporten om få år død. Måske er politikerne ligeglade. Men er vi?

Michael Madsen

Hasserisgade 2.

9000 Aalborg.