TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Takter,Takter Takter og Takter

af | 13. jul 2014 | Nyheder

Ingen i USA har tilsyneladende nogen bedre 3-åringer end Jimmy Takter har  i sin varetægt. Det fik man et klart bevis på i nat på The Meadowlands.

Father Patrick vandt igen og ligner årets Hambletonian.vinder. Lisa Photo

Father Patrick vandt igen – han er ibesejret i seks starter i år  og ligner en Hambletonian.vinder. 

I Stanley Dancer Memorial for de 3-årige hingste, startede Jimmy Takter tre heste – de besatte de tre første pladser – med Father Patrick som den ventede vinder for Yannick Gingras i 1.09.3 fulgt af Nuncio med John Capmbell og Trixton med Johnny Takter selv.

Og i Delvin Millers Memorial, hvor Takter også sendte en trio til start, vandt Shake it Cery med Ron Pierce sikkert i 1.10.2.

Såvel Dancer som Millers betragtes som den sidste test for Hambletonian/Oaks hestene – og pt tyder alt på at Jimmy Takter har de stærkeste kort på hånden.

Father Patrick (Cantab Hall) havde spor ni, og Yannick Gingras satsede hårdt fra start for at få spids. Den havde staldkammeraten Nuncio (Andover Hall) med John Campbell taget, men Father Patrick overtog og åbnede efter 1.07.1

Åke Svanstedt kom frem med Muscles Network og lå udvendigt på en anden- tredjeplads rundt i opløbssvinget, og kunne ligne en trussel, men fik så problemer med travet og galoperede.

Ingen var siden i stand til at true Father Patrick, der sejrede sikkert med ¾ længde foran Nuncio og Trixton, der sluttede godt af fra køen. Trixton havde anden startrække, og sad undervejs midt i feltet – den leverede feltets hurtigste afslutning med 1.06.1.

– Det har var faktisk The Hambletonian i dag – jeg kan ikke se, hvem der ellers skal komme til start, sagde Jimmy Takter efter sejren.

Se Dancer Memorial på dette link – klik her

Shake it Cerry var en sikker vinder af Millers Memorial. Foto Lisa Photo

Shake it Cerry var en sikker vinder af Millers Memorial. Foto Lisa Photo

I Delvin Millers Memorial køte Ron Pierce efter føringen med Shake it Cerry (Donato Hanover) og fik den ind på langsiden. Siden var det let og Shake it Cerrry sejrede i 1.10.2 foran Heavens Dor (Muscle Hill) med Åke Svanstedt.

Mission Brief er nu årets hurtigste 2-års vinder med 1.10.6.

Mission Brief er nu årets hurtigste 2-års vinder med 1.10.6.

Der blev også kørt finaler i New Jersey Sire Stakes, og hoppefinalen, der gik hurtigst vandtes af Mission Brief(Muscle Hill) med Yannick Gingras i 1.10.6, mens Guess Whos Back (Muscles Yankee) kunne nøjes med 1.12.2 i hingstefinalen.

Guess Whos Back vandt Hingsteafdelingen i 1.12.2

Guess Whos Back vandt Hingsteafdelingen i 1.12.2

De bedste ældre hopper mødtes i Miss Versatility og her vandt Bee a Magician (Kadabra) med Brian Sears.

Løbet blev et sprintopgør, hvor Bee a Magician akkurat klarede at holde Charmed Life (Majestic Son) med Brett Miller fra livet. Charmed Life afsluttede efter 1.041!!!!

De fik begge noteret 1.09.1.

Elitloppsdeltageren Maven nærmer sig topformen og sluttede på en femteplads . Den var ikke langt efter vinderen i 1.09.2.