TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Takters nye 3-årsstjerne

af | 28. sep 2014 | Nyheder

Det var pacerne,  der var i fokus lørdag aften på The Red Mile, men en enkelt traver glimtede i mørket. Det var Odds On Amethyst, der i sommer er skiftet til Jimmy Takter som nu vandt i sin første start legende let i 1.09.7 – Og så har den i øvrigt ret meget dansk tilknytning.

Odd On Amethyst, da med med Tim Tetrick i fjor vandt en afdeling af Buegrass Stake. Arkiv

Odd On Amethyst, da med med Tim Tetrick i fjor – som 2-åring .- vandt en afdeling af Bluegrass Stake. Arkiv

3-årige Odds On Amethyst, der er efter Muscle Hill – Mystical Sunshine, var ind til i sommer trænet af Dan Daley.  Her vandt den som 2-åring bl.a. Bluegrass Stake i Lexington, tjente 113.980 dollars og satte rekord 1.11.1.

Der var lagt op til en stor sæson i år.

Men det fungerede ikke optimalt for Odds On Amethyst hos Daley – ganske vist vandt den to mindre løb, men hesten var slet ikke oppe i det niveau, som man havde håbet.

Den blev skiftet til Jimmy Takter, og efter nogle Qualifier havde han den klar til et ordinært løb på The Red Mile i aftes.

Her sejlede Odd on Amethyst med Yannick Gingras hjem i ny rekord 1.09.7 – lidt mere end fire længder foran Hambletonian-fireren, Il Sogno Dream (Cantab Hall).

Så Odds On Amethyst skal blive spændende at følge. Ikke mindst fordi dens moder, Mystical Sunshine nu ejes af Thomas Lind-Holm, Stutteri Dust!

I fjor fik Mystical Sunshine en helsøster til Odds On Amethyst, Burning Rain og i år er der kommet en helbroder!!

Sådan ser han ud - helbroderen til Odd On Amethyst, der er født på Stutteri Dust i år.

Sådan ser han ud – helbroderen til Odd On Amethyst, der er født på Stutteri Dust i år.

Og Mystical Sunshine er atter i fol ved Muscle Hill!

Thomas Lind-Holm ejer også Mystical Sunshines 4-åring, Odds on Scorpius (Donato Hanover), der er i træning hos Flemming Jensen, hos hvem den har vundet fire sejre i 10 starter i år.