TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Takters Hambo-heste

af | 15. jun 2014 | Nyheder

Odds på at Jimmi Takter træner vinderen af årets Hambletonian Stake må være nede i nærheden af 1.10. Trioen Trixton, Father Patrick og Nincio virker simpelthen til at være en klasse bedre end konkurrenterne.

Trixton med Jimmi Takter vandt Goodtimes Stake i Canada. Foto USTA

Trixton med Jimmi Takter vandt Goodtimes Stake i Canada. Foto USTA

 

I nat var de tre topheste i aktion – Trixton i Canada og de to andre i Pennsylvania.

Jimmi Takter sad selv bag Trixton (Muscle Hill), der vandt en suveræn sejr i The Goodtimes Stae på Mohawk-banen i Toronto i 1.09.3 -seks længder foran Il Sogno Dream (Cantab Hall) i 1.10.1 og Harper Blue Chip (Majestic Son).

Der var 136.000 dollars i førstepræmie.

Trixton, der som unghest kostede 360.000 dollars, har nuv undet fem ud af seks starter i år og har rekord er 1.09.2.

Nuncio (Andover Hall) og Father Patrick (Cantab Hall) havde Jimmi Takter sendt til Pocono Downs, hvor de startede Pennsylvania Sire Stakes, der var delt i tre divisioner.

Når man ser på løbsrapporterne, så fremgår det, at såvel Nuncio som Father Patrick vandt knebent med en hals, men i virkeligheden var der tale om meget sikre sejre.

Måske kan man sige, der var lidt spænding om Nuncio’s sejr, for det så ud til at Matt Kakaley i sulkyen havde fået givet førende Don Dorado (Donato Hanover) for lang snor, men Kakaley vidste, hvad han gjorde, og Nuncio fangede konkurrenten og vandt i 1.10.7.

Anderledes var det med Father Patrick, som Kakaley bragte til spids efter 600 meters kørsel.

I opløbet kom Datsyuk (Explosive Matter) med Charlie Norris i et godt angreb i open stretch, men igen havde Kakaley styr på situationen og Father Patrick vandt i 1.10.3.

Den tredje division vandtes af Madewell Hanover (Yankee Glide) med Chris Ryder i 1.10.6.