TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Takters fine hopper

af | 28. okt 2017 | Nyheder

Jimmy Takter havde en fin aften på Hoosier Park i Indiana, hvor Breeders Crown-løb for hopper blev afviklet fredag aften, lokal tid.

Mr Breeders Crown .- Jimmy Takter – her med Ariana G efter battens sejr. Foto Dean Gillette

Ingen træner har vundet flere Breeders Crown-løb end Jimmy Takter og efter fredagens tre vindere har den svenskfødte træner nu vundet 33 sejre.

Mens det var ventet, at såvel traverne, 2-årige Manchego som 3-årige Ariana G skulle vinde deres divisioner, så var det mere overraskende, at den 4-åprige pacer-hoppe,  Pure Country kunne vinde sin division – den gav 14,50 gange pengene.

Manchego med Yannick Gingras. Foto Dean Gillette

Manchego (Muscle Hill) med Yannick Gingras understregede endnu engang sin position som USA’s bedste 2-årige hoppe, da hun vandt sin 12. sejr i lige så mange starter!

På en halvblød bane noteredes Manchego for 1.11.3 og med førstepræmien på 300.000 dollars har hun nu tjent 873.948 dollars.

Ariana G (Muscle Hill) vandt Hambletonian Oaks, men matte I Kentucky Futurity Filly overraskende se sig slået af Ice Attraction (Muscle Hill) med Åke Svanstedt.

I Breeders Crown for 3-årige hopper fik Ariana G sat styrkeforholdet på plads og vandt overlegent med 5 længder i 1.11.2 foran Ice Attraction i 1.11.8!

Ariana  G, der som Manchego er avlet på krydset Muscle Hill/Cantab Hall-hoppe, vandt sin 12. sejr i år i 15 starter og med 250.000 dollars i førstepræmie har hun i år tjent 1.123.690 dollars og totalt 1.867.657 dollars,

ARiana G med Yannick Gingras. Foto Dean Gillette

Paceren Pure Country var som 2-åring ubesejret i 10 starter. Som 3-åring vandt hun 10 sejre i 21 starter, men i år har der været længere mellem snapsene, og derfor gav Pure Country også 14,50 som vinder, da hun vandt sin fjerde sejr i år i Breeders Crown for ældre hopper med Mark MacDonald i sulkyen.

I Breeders Crown for ældre hopper, trav kunne Jimmy Takter også have haft vinderen, men tidligere på ugen måtte han slette forhåndsfavoritten Pasithea Face, der er skadet og højst sandsynligt har startet for sidste gang.

Nu blev Emotion Hanover (Kadabra) storfavorit til førstepræmien på 125.000 dollars, og hun sejrede da også sikkert for Daniel Dube i 1.10.7 foran Caprice Hill (Kadabra) med Yannick Gingras i 1.10.8.

Emotion Hanover med Daniel Dube. Foto Dean Gillette

Breeders Crown for hingste køres i aften lokal tid, på Hoosier Park.