TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Takethem tæt på sejr

af | 28. jan 2018 | Nyheder

Takethem med Bjørn Goop var meget tæt på at vinde Prix Jean Rene Gougeon på Vincennes søndag eftermiddag, men måtte se sig slået til andenpladsen.

Indvendige Day or Night In vinder foran Takethem og udvendige Cash and Go. Clarck Sotho nummer fire.

-Jeg måtte bruge ham for tidligt i løbet, for jeg havde for dårligere heste foran mig, sagde Bjørn Goop efter andenpladsen med Takethem.

-Men hesten var meget finere i travet i dag, og havde vi haft en startplads i første række, så tror jeg at vi havde vundet løbet.

Nu blev det svenske Day or Night In (Muscle Hill) med Johan Untersteiner, der kunne føre stort set heæe løbet.

Fra startspor 14 kom Takethem til at sidde langt nede fra start, men Goop begyndte at avancere efter 1100 meters kørsel, og op ad bakken.

Med 500 meter tilbage var Takethem i angreb ude i tredje spor, og opløbssvinget rundt kom den ned udvendigt på Day or Night In.

En overgang så det ud, til at Takethem skulle blæse forbi den svenske hest, men denne slog kontra. Ude i banen sluttede Cash and Go med Franck Nivard og Clarck Sotho med Anthony Barrier stærkt af, men de nåede ikke hel frem.

Bjørn Goop var en populær mand på Vincennes denne søndag

Day or Night In vandt foran Takethem, Cash and Go og Clarck Sotho – alle fik noteret 1.11.3a/2100 m.

Takethem var længe favorit i Vinderspillet, men da der nok var flere svenskere på Vincennes end der var danskere endte Day or Night In som favorit til 3.00, mens Takethem stod til 3,7 gange pengene. Takethem gav odds 1,50 i Plads,

Der var 26.250 Euro I andenpræmie til Takethem, der nu har tjent 65.550 Euro i tre starter på Vincennes under Vintermeetinget. – Det er omregnet til danske kroner  en lille halv million kroner!

Jens de Rosche har lidt hyr med at få hold på Takethem efter løbet,

Allerede i aften kører Camilla Juul og Jens de Rosche tilbage mod Danmark med Takethem.

-Vi har personale på ferie og min far på krykker, så vi er nødt til at køre hjem så hurtigt som muligt, siger Camilla Juul.