TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Tæt på dansk overraskelse på Vincennes

af | 22. dec 2018 | Nyheder

Tooltime med Björn Goop sluttede meget stærkt af i fredagens Quintet-løb på Vincennes, og blot et par meter efter mål, var parret foran.

Der var ikke den store tiltro til Tooltime (Carmody Lobell) med Björn Goop i fredagens Quintetløb på Vincennes.

Den danske hoppe havde løbets laveste startpræmiesum, og hendes meritliste var ikke prangende – derfor stod Tooltime til 28 gange pengene.

Fra start var det ikke meget man så til 1 Tooltime.

Ja, på det franske registreringssystem over hestenes placering i feltet, der vises på Tv-skærmene, kunne man slet ikke se programnummer 1 Tooltime – så langt var hun efter de førende.

Først da der manglede omkring 700 meter dukkede tallet 1 op.

Tempoet havde da også været meget opskruet – 1.11.5 – jævnt hele vejen, men opløbssvinget rundt havde Tooltime nu fat i feltet, og det gik fremad ude i tredje-fjerde spor.

Ind i opløbet var der fortsat et stykke frem til den tidligere Flemming Jensen-trænede Nancy America med Franck Nivard, der havde ført undervejs.

Men Tooltime holdt farten ude i sporene, men nåede akkurat ikke Contree d’Erable med David Thomain, der sejrede foran Coumba Kuky med Gabriele Angel Pou Pou med Tooltime på tredjepladsen.

1 Tootime stormer frem i yderbanen og bliver nummer tre

De tre første heste fik alle noteret 1.13.0/2700 m

Der var 7.700 Euro i præmie til Tooltimes dansk7norske ejerkreds og hoppen har nu tjent46.050 Euro i sine franske starter.

I Plads gav Tooltime odds 6.80 og Quintet-spillet betalte ikke mindre end 176.337 i odds.