TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Svendsen: DTCs bestyrelse må gå

af | 14. maj 2014 | Nyheder

Skivetræneren Bent Svendsen har aldrig været bange for at sige sin mening. Og beslutningen om at lukke to baner har fået ham til at komme med et skarpt udfald mod DTCs bestyrelse og daglige ledelse, som han mener har spillet fallit og må forlade deres poster.

bentsvendsen

Bent Svendsen mener af DTcs bestyrelser har spillet fallit.

– Vi var ikke kommet ud i denne situation, hvis DTC havde været mere aktiv op gennem årene i forhold til politikerne, siger Bent Svendsen. D

– Det kan jo kun være politikere, der ikke er klædt godt nok på fra travsportens side, der kan tage så fatal en beslutning, som de gjorde sidste tirsdag med det nye Idrætsforlig.

– Efter min mening har Knud Erik Ravn også været alt for usynlig som formand for Dansk Travsports Centralforbund – vi ser ham aldrig til en ordinær løbsdag uden på hans hjemmebane.

– Knud Erik Ravn og hele bestyrelsen samt Klaus Storm, der har været administrerende direktør, må gå, for de har spillet fallit på travsportens bekostning.

– Storm og Flemming Sunn var på træneres generalforsamling i mandags, men havde mere travlt med at fortælle os om dopingregler end om at orientere om den drastiske beslutning om at lukke baner, som jo tilsyneladende var kendt på det tidspunkt.

– Nu hører jeg, at banerne er solidariske i spørgsmålet, og vil stå sammen om at finde alternative besparelser, således at banelukningerne kan undgås.

– Det ser jeg som et meget positivt tegn og håber inderligt, at det vil lykkes, slutter Bent Svendsen