TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Svanstedt på en Busmans Holiday

af | 1. jan 2019 | Nyheder

Åke Svanstedt har tilbragt Jul og Nytår i fædredelandet Sverige og Nytårsaftensdag var han i sulkyen ikke færre end otte gange på sin gamle hjemmebane, Axevalla – og vandt fire løb.

Egentlig var Åke Svanstedt og familien tilbage i Sverige på en velfortjent ferie efter en stor sæson i USA, men Palema-manden, Karl Erik Bender overtalte Åke Svanstedt til at køre i løbene Nytårsaftensdag på Axevalla.

Det blev en travl, men også god eftermiddag for Åke Svanstedt, der var i sulkyen otte gange, og vandt fire løb – heraf to inden for V75-spillet.

En glad Åke Svanstedt efter fire sejre på Axevalla. Foto Kanal 75

Det var i øvrigt de to sidste afdelinger, der også var Dagens Dobbel så gamle Svanstedt-tilhængere havde mulighed for at få til nytårsregningerne.

Alle fire vinderhester var ejet af Karl Erik Bender og trænet af Per Hedberg, som i mange år arbejdede for Åke Svanstedt.

Undrer du dig over overskriften, så er forklaringen her: A Busmans Holiday er en gammelt engelsk udtryk, for en person, der tager på ferie, men fortsat arbejder med det, han gør i dagligdagen