TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Succeshistorien om Salina

af | 16. jul 2014 | Nyheder

En af onsdagens fine vindere på Billund Trav var Salina med Jeppe Juel, der vandt en sikker sejr i Niels Krarups Mindeløb i ny rekord 1.13.4a. Og den sejr glædede ikke blot de mange, der havde spillet Salina som storfavorit i løbet, men også ejerne af de 246 anparter hoppen er solgt ud i.

Salina har 246 ejere - arkivfoto

Salina har 246 ejere – arkivfoto

Salina (ENS Snapshot – Dika) er opdrættet af den kendte opdrætter og hingsteholder Gunner Christiansen i Biersted, og da man for mere end et år siden ville stifte en anpartsstald omkring Aalborg-banen tilbød han, at man kunne leje Saline med forkøbsret til projektet

Salina blev Aalborg-hesten og gjorde det flot ved at vinde 5 sejre i 8 starter og tjene næsten 100.000 kroner.

Projektet Aaalborghesten skulle kun løbe et år, men da hesten nu var så god, så tog man initiativ til at danne en ny anpartsstald, Salina Klubben.

– Vi udbød Salina i anparter a 1000 kroner og håbede på at sælge mindst 150 stykker, for så hang budgettet sammen, og hvis solgt 200 stykker, ja, så var det meget, meget fint, fortæller en af initiativtagerne, Willy Øgård.

– Men vi solgte 246 anparter, så det var ovenud flot.

– De 1.000 kroner dækker køb og træning af Salina i år, men hvis det fortsætter med hende som det gør nu, så vil vi fra bestyrelsens side foreslå, at stalden køre videre.

– Desværre havde jeg ikke selv mulighed for at overvære løbene i Billund i dag. Vi er på ferie ved Odense, men kunne følge løbet i en lille cafe, siger Willy Øgård videre.

Med førstepræien på 15.000 kroner rundede Salina de første 100.000 kroner i indkørte præmier i år, og hun har nu tjent i alt 212.902 kroner – heraf alene i 2014 112.602 kroner.

Jeppe Juel vandt også med en anden velgående hoppe, den tyske Itami (Love You), der sikkert afviste Theodora Garbo med Kaj Jensen og vandt i 1.14.5.

I øvrigt vandt en anden anpartshest med tilknytning til en travbane også.

Det var Jydsk Væddeløbsbanes Tequila Holmsminde (The Liquidator) med Henrik Lønborg, der sejrede i 1.15.4a/1900 m.