TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Styrkeprøve i Århus

af | 17. feb 2017 | Nyheder

Når Jydsk Væddeløbsbane i Århus i eftermiddag blænder op for væddeløb med nordiske puljer er et enkelt løb lidt hårdere end de andre.

JVBDet handler om Styrkeprøven over grunddistancen 2880 meter med flere tillæg.

Programmets vindertip er Takeabove (From Above) for Birger Jørgensen, men kan han virkelig give 40 meter forud til en fejlfri Concorde (Dream Vacation), der for to starter siden gik 18,8/3380 for den aktuelle kusk Henrik Lønborg og ser ud til at elske hver en meter.

Peter Bagger (Gate Open) har yderligere 20 meter til Takeabove, men hvis de to går lidt i “flæsket” på hinanden undervejs kan det måske blive Jeppe Juels hest, der trækker sig sejrrigt ud af løbet med 12.500 kr. i førstepræmie.

Birger bag blanker

Birger Jørgensen som jo kører Takeabove sidder også bag en af de heste som givet får allerflest tilhængere, nemlig Alpha Egedal (SJ’s Photo) i V4-1 og V5-3.

Ganske vist er han havnet lidt langt ude på vingen, men han virker til at have fundet lidt ud af hvad det handler om, hvilket tre sejre i de sidste fem starter vidner om.

I V4-finalen bringer Preben Kjærsgård en interessant debutant til start i form af Going Kronos-vallakken Grisham Boko. Moderen har lagt klasseafkom på stribe og fra indersporet kan Kjærsgårds 4-åring måske indlede karrieren med sejr.

Ialt køres otte løb denne fredag med start kl. 15.45 og sidste løb programsat til 17.55.

Baneprogrammet kan downloades her: Baneprogram – Århus