TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stor interesse for V4-spillet

af | Nyheder

V4-spillet – der i forhold til V5-spillet – er ret nyt i Danmark, er blevet særdeles populært og ved søndagens løb på Fyens Væddeløbsbane var omsætningen i V4 næsten dobbelt så stor som i V5-spillet.

Nu kan der være flere grunde til at søndagens V4-spil var så markant større end dagens V5-spil til løbene på Fyens Væddeløbsbane.

Bl.a. var det dagens første V-spil på nordisk plan, og det var ikke konkurrence fra andre baner, da spillet startede ved 1. løb.

Det var der, da V5-spillet startede ved 5. løb.

Alligevel er forskellen på omsætningen i de to spilleformer meget markant.

I V4-spillet blev der nemlig omsat for 721.109 kroner.

Det er 82% mere end der senere blev spillet for til V5-spillet!

Udover starttidspunktet kan rækkeprisen på 2 kroner samt det faktum, at spillerne faktisk får 10% mere tilbage i gevinster i V4-spillet  end i V5-spillet også have indflydelse.

I V4-spillet er tilbagebetalingsprocenten på 75, mens den i V5 er på 65!

Ud af de 20 systemer, der i dag løste V4-spillet på Fyens Væddeløbsbane var der tre danske.

Et af dem var spillet på banen for 420 kroner, mens de to andre var spillet i DanToto for hhv. 756 kroner og 200 kroner.

Gevinsten for 4 rigtige blev så pæn som 34.032 kroner.

I V5-spillet var der nogen, der snuste til en stor gevinst, for havde Bellucci med Ole Bender vundet, så var V5-gevinsten blevet på 53.799 kroner.

Nu vandt storfavoritten Cassiopeia BF med Jeppe Juel og det var ikke blot ejerne Ekstra Bladets Travklub glade for, men også mange V5-spillere, der havde den afkrydset til 5 rigtige.

De fik hver 11.922 kroner.

Born Ege med Søren Johansson, der blev nummer to til Cassiopeia BF ville have givet 38.025 kroner, men hvis Steen Juul havde vundet med 4 DJ KK var V5-gevinsten blevet på 102.393 kroner.

Der havde kun været 1 række med 5 rigtige, hvis enten Darling Blåbjerg eller Livi Moon havde vundet!