TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stor interesse for USA-rejse

af | 7. sep 2015 | Nyheder

Foreløbig har 11 amatørkuske anmeldt deres interesse for at deltage I en international kuskematch på Pompano Park i Florida i marts måned.

Pompano Park

Pompano Park

– Der har været stor interesse for at deltage i matchen, og foreløbig har jeg fået anmeldelser fra 11 amatørkuske om, at de gerne vil med til USA, og jeg ved,  at jeg kan forvente yderligere anmeldelser, siger FDTs formand Jørgen B. Pedersen.

Anmeldelsesfristen er på torsdag og allerede fredag vil FDT udtage den travamatørkusk, der skal repræsentere Danmark ved den internationale kuskematch på Pompano Park i midten af marts måned 2016.

– Som grundlag for udtagelsen vil vi se på antal vundne løb og erfaring, og efter en fin-sortering vil vi foretage lodtrækning og for at der ikke skal opstå tvivl om noget som helst, så vil jeg nok forsøge at få det gjort i forbindelse med løbene i Aalborg på fredag, siger Jørgen B. Pedersen.

– Desværre kan vi kun sende en kusk afsted til USA, slutter Jørgen B. Pedersen

Har du interesse i at deltage i kuskematchen, men ikke fået læst om de nærmere betingelser  – så kan du gøre det på dette link – klik her