TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stor interesse for Fynbohesten

af | 27. feb 2015 | Nyheder

Kort tid efter det nye andelsprojekt, Fynbohesten er lanceret kan tovholderen Christian V. Jensen konstatere, at der er stor interesse og at 25% af anparterne nu er solgt.fynbohesten

– Indtil nu har projektet kun være markedsført inden for travsporten, men jeg har i denne uge haft kontakt med flere fynske lokalaviser, der har vist stor velvilje til at skrive om vort projekt, således at vi kan komme bredere ud fortæller Christian V. Jensen.

– Det er jo et forsøg på at få flere gjort interesserede og aktive inden for travsporten, der er baggrunden for at vi har taget dette initiativ, og jeg tror da også at vi vil lykkes med at få de 200 anparter tegnet.

Det koster et indskud på 1.000 kroner, og det vil gå til indkøb og træning af en hest. Når projektet stopper efter 12 måneder sælges hesten, kassen gøres op og beholdningen fordeles ligeligt mellem anpartshaverne.

Lykkes det ikke at sælge et fornødent antal anparter tilbagebetales indskudte beløb 100% – Fyens Væddeløbsbane administrerer projektet økonomisk.

Rene Kjær skal træne og managere den kommende Fynbohest.

Du kan læse mere om projektet på disse links –

http://travservice.dk/?s=fynbohesten

http://fynbohesten.dk/images/pdf/FynbohestenFolder.pdf