TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stor gevinst for 125 kroner

af | Nyheder

En outsider-sejr til 61 gange pengene i 3. afdeling i V5-spillet i Aalborg ved medvirkende til at der kan var en enkelt spiller, der fandt frem til den rigtige V5-kombination, og så måtte DanToto/Danske Spil til lommerne.

Da Uha Uha de Hess med Bent Svendsen vandt 3. afdeling til 61 gange pengene var det slut med mange V5-spillere drømme om at ramme en gevinst.

Ud af de 173 systemer, der havde klaret sig gennem de to første afdelinger, var der kun 6, der havde taget højde for Uha Uha de Hess’ i øvrigt meget sikre sejr i 3. afdeling, og da så Zelov med Marc Bæk Nielsen i allersidst skridt fangede Vaya con Dios med Michael Lønborg, der længe lignede en vinder, så var der kun to systemer tilbage til finalen – Grand Circle 3 års Championatet.

Det ene system havde kryds ved Chock Nock – det andet ved Cubra Libre Ice.

Puljen var på 86.437 kroner, men da der kun var dansk spil til løbene, trådte Dantoto/Danske Spils Dobbelt-op garanti i kraft.

Da Cuba Libre Ice med Johan Untersteiner – som forventet – vandt V5-finalen, betød det, at en DanToto-spil, der havde lavet en kupon til i alt 125 kroner og spillet via nettet på mobil eller tablet, vandt i alt 172.875 kroner!

 

Dagens store overraskelse i Aalborg – Uha Uha de Hess med Bent Svendsen, der vandt til 61 gange pengene.

G