TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stor dansker-dag i Hamburg

af | 3. sep 2017 | Nyheder

Fire sejre til ”Die Lindhardts”, en enkelt sejr til Michael Larsen og to andenpladser til Jeppe Juel.

Det var en god dag for danskerne på Bahrenfeld-banen i Hamburg i dag.

Christian Lindhardt fik tre sejre til stalden – selv vandt han to med hhv. Theador As og Malory, og desuden vandt Bjarke Haagensen amatørløbet med Litana.

Christina Lindhardt vandt monteløbet på Bo Larsen-trænede Rapido, og Michael Larsen fik staldsejr ved Prince of Persia med Michael Nimczyk.

I alt fem danske sejre i et program på ni løb!

Læg hertil at Jeppe Juel blev nummer to med såvel Stelton som Fendi Draviet.

Det var Christina Lindhardt, der åbnede ballet i 3. løb, hvor hun bragte monté-specialisten Rapdio (Ens Snapshot) til sejr i kamp med staldkammeraten Viol Siem med Camilla Andersen.

Theodor As gik omsider fejlfrit og så vandt den sikkert for Christian Lindhardt

I det efterfølgende løb lykkedes det omsider Christian Lindhardt at få Theodor As (Cantab Hall) fejlfrit over banen, og så vandt den en sikker sejr i 1.17.7a/2200 m.

Som lillebroder til derbyvinderen Tiger Wood As har der været store forventningerne til Theodor AS, men endnu har den ikke levet op til storebroders meritter.

Malory (Brioni), der er svenskregistreret og som Theodor As er tre år gammel, har også haft en tung indlending på sin karriere, men denne dag var han fik, og det blev til let sejr i 1.17.4a/2200 m.

Bjarke Haagensen kvitterede for tilliden med at bringe Litana til sikker sejr

Til at køre Litana (Tschagga) i amatørløbet havde Christian Lindhardt hentet Bjarke Haagensen ned, og han kvitterede med at bringe den 4-årige hoppe til sikker sejr i 1.14.9a/2200 m.

-Jeg fik tilbuddet om at køre Litana, da Dennis Kristiansen, der ellers kører for Lindhardt i amatrløbene, skulle køre på Jägersro, fortalte Bjarke Haagensen.

Moderen til Litana, Sugarbush Hanover (Andover Hall)  er i øvrigt en søster til Sybaris Hanover (Cantab Hall), hvis søn Cyber Lane vandt det svenske Derby!!

De har samme moder i Superoo!

Jeppe Juel var taget til Hamburg for at lade Stelton sæsondebutere, og det gjorde den pænt på en andenplads i 1.14.8a/2200 m efter den overlegne vinder Cash Hanover (Love You) med Michael Nimczyk, der vandt efter behag i 1.14.3.

Her var Michael Larsen nummer tre med Gamine Newport og Christian Lindhardt nummer fire med Hobard, begge i 1.15.1.

Jeppe Juel måtte også se langt efter Nimczyk i det følgende løb, hvor Juel blev nummer to med Fendi Draviet til Michael Larsen-trænede Prince of Persia (Love You).

Prince of Persia, der her vandt sin 6. sejr i otte starter i år, vandt i 1.13.2a/1680 m, mens Fendi Draviet blev nummer to i 1.13.7.

De to Jeppe Juel-heste tjente hhv. 1.000 og 600 Euro.