TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stenaa siger stop

af | 5. nov 2017 | Nyheder

Peter Stenaa har valgt at opsige sin stilling som Dommersekretær på Charlottenlund Travbane med baggrund i de påstande om inhabilitet i dommertårnet på Charlottenlund Travbane, som bl.a. træner Bent Svendsen er fremkommet med i Ekstra Bladet.

Peter Stenaa

Pr mail har Peter Stenaa i dag meddelt direktør Michael Juul Nielsen, at han opsiger sin stilling som dommersekretær og målfotograf på Charlottenlund Travbane.

Som begrundelse angiver Peter Stenå bl.a.

  • Min person er åbenbart faldet i miskredit, i og med at mit Stutteri for år tilbage har solgt 1 hest (Thunder Peak) til Nordisk Vabene, et firma som overdommer Kim Kabling er delejer af. Samt at ”for mange” af mine opdræt er i træning hos Steen Juul, som ofte bringer disse til start på Charlottenlund.

-Det er klart, at dette er noget, jeg har tænkt meget over, for det har ligesom været en livsstil at have jobbet i Dommertårnet. Det er bestemt ikke noget, jeg har gjort for lønnen, for det er småpenge – især efter skat, siger Peter Stenaa til travservice.

-Jeg ønsker imidlertid ikke, at der skal stilles spørgsmål ved min person og mit opdræt, og derfor har jeg taget beslutningen om at opsige mit fritidsjob, slutter Peter Stenaa.

Det er efter et indlæg i Ekstra Bladet fra Bent Svendsen, at Peter Stenaa har taget sin beslutning om at opsige stillingen i Dommertårnet på Charlottenlund Travbane.

I Ekstra Bladets Ugens Vrinsk den 28. oktober havde Bent Svendsen et indlæg under overskriften: Hvor er kuskenes sikkerhed?, hvor han bl.a. stillede spørgsmålstegn ved habiliteten hos de personer, der var i Dommertårnet den dag Dansk Trav Kriterium blev afviklet.

Her skrev Bent Svendsen bl.a.

Jeg tager udgangspunkt i besætningen af dommertårnet på en af landets største travdage: Dansk Trav Kriterium. Den blev kørt første søndag i oktober.

Der var tre overdommere.

Thomas Friis

Kim Kapling – er hesteejer i Nordisk Vabene

Rene Clausen – er tidligere hestejer i Nordisk Vabene

Så var der en sekretær. Det er Peter Stenå. Han er opdrætter og har solgt heste til Nordisk Vabene.

Aner I et sammenfald af interesser. For det gør jeg. Helt specielt bliver det nu – hvis man som kusk vil klage over en dom, eller have uvildige øjne på, så skal vi kuske ringe til Peter Stenå, der på sit rigtige arbejde er ansat i Dansk Travsports Centralforbund (DTC).