TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stelton galoperede med chance

af | 20. aug 2014 | Nyheder

Man begyndte at ane muligheden for en dansk sejr, da feltet i Jubileumspokalen svingede ind på opløbet. Lige bag de førende lå Stelton med Bjørn Goop – og lidt efter fik de angrebsplads.

Stelton skød frem indvendigt for BBS Sugarlight med Peter Untersteiner, men pludselig rullede den danske deltager over i galop, og så forsvandt enhver mulighed for en præmie.

Bjørn Goop havde ellers givet Stelton et sukkerløb.

Ganske vist havnede parret lidt langt nede fra start – i fjerde par indvendigt, men nedad sidste langside kørte Goop fremad i andet spor og kom helt frem i ryg på Time Machine med Jørgen Westholm, der lå i dødens på førende Magic Tonight med Årjan Kihlström.

Ude i tredje spor lå BBS Sugarlight i angreb.

På opløbshjørnet døde Time Machine, og lidt efter var pladsen banet for Stelton, men fremstødet ebbede tidligt ud, og Stelton galoperede gennem mål som nummer fire.

Fra andet par udvendigt havde norske Support Justice fulgt BBS Sugarlight opløbsvinget rundt, og kom nu i eget angreb udvendigt.

Support Justice med Geir V. Gundersen vinder Jubileumspokalen  Foto Gerard Forni

Support Justice med Geir V. Gundersen vinder Jubileumspokalen Foto Gerard Forni

Ingen var i stand til at følge Support Justice, der sejrede sikkert i 1.11.7a/2140 meter foran BBS Sugarlight og en stærkt afsluttende Claes Boko med Erik Adielsson udvendigt.

Feltets andet danske isæt, Standout med John D. Campbell sluttede fint af og blev nummer fire i 1.12.0a – præmie 100.000 SEK.

Men hvad skete der med Stelton?

Var det BBS Sugarlight, der trak ned i banen i opløbet, og dermed generede Stelton, så den galoperede.

– Stelton har aldrig galoperet i opløbet uden grund, og han galoperede fordi han ramte Untersteiner’s sulky, siger Jeppe Juel, der måtte følge løbet fra sidelinjen.

– Det er utroligt ærgerligt –  det er måske en tredje- og i hvert fald en fjerdepræmie vi går glip af. Goop kørte et forbilledligt løb med hesten, så det var en ærgerlig afslutning at få.

Dommerkomiteen på Solvalla har ikke her en time efter løbets afvikling idømt bøder i løbet.