TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Steen Juul-triumfer på Falster

af | 2. maj 2014 | Nyheder

Steen Juuls tre startheste på Car Center Racetrack var alle storfavoritter. Både Smiles Derm (Kadabra) og Ultra Modern Hanke (Conway Hall) vandt da også sikre sejre.car-center_racetrack

Med Up To Date Hanke måtte Juul dog nøjes med en fjerdeplads i et løb, hvor Peter Søndergaard bombede med Pepsi Trolle (Mastery) til odds 47,4.

Smiles Derm kontrollerede Hotfoots Mindeløb fra start til mål og vandt en meget sikker sejr i 1.18,5a/2140 meter. Ultra Modern Hanke førte også sit løb fra start til mål, men dog ikke helt så overbevisende.

– Han lå lidt for hårdt på undervejs og holdt bare lige akkurat hjem. Det var vel først de sidste 50 meter jeg var sikker. Han var svag sidst, men er ellers en god hest og på vej igen, sagde Steen Juul efter løbet.

Henrik Thomsen har store forventninger til Stud Muffin (Varenne), og at det er med rette, kunne tydeligt ses i hestens debut, der gav en overlegen sejr i 1.20,7/2140 meter voltestart. Efter en forsigtig start kunne Thomsen finde et andet gear og flyve væk fra konkurrenterne i opløbet.

Montéløbet gav en sikker sejr til Ranger Bee (Rydens Ulano) og Nicole Marsing, der er en af Danmarks dygtigste montéryttere.

Totalomsætningen var 235.449 kr., hvoraf V5-omsætningen udgjorde 69.931 kr.