Steen Juul til start i Berlin i eftermiddag

I eftermiddag skal Steen Juul forsøge at kvalificere Taste of Diamonds til start i det tyske Hoppe Derby på Mariendorf-banen i Berlin. Steen Juul har også Bvlgari Peak med på turen.

49 hopper blev anmeldt til Deutsches Stuten Derby og er fordelt i fem indledende afdelinger, hvorfra de to bedst placerede i hvert løb kvalificerer sig til finalen lørdag den 19. september.

Taste of Diamond har trukket spor 5 i 10. løb, men tillægges ikke store chancer i den vurdering og tips banen har lagt ud på internettet.

Her tippes Conrad Lugauer som vinder med 3 Jeopardy (The Bank) foran  Sofia Aronsson-trænede Thebankonbroadway (The Bank) med Robin Bakker.

Bornholmskejede Petra H (Timoko), der er i træning hos Conrad Lugauer er også ude efter en plads i Hoppe Derbyet.

Petra H har trukket spor 8 i 2. løb, hvor Namanga Bo (Maharajah) med Pietro Gubellini er storfavorit.

Distancen i det tyske Hoppe Derby og kvalifikationsløb er 1900 meter auto og hver afdeling er doteret med 10.000 Euro.

Steen Juul har også Bvlgari Peak med til Berlin.

Parret starter i 7. løb, Charlie Mills Memorial, der er doteret med 20.000 Euro med 8.800 Euro til vinderen. Distancen er 1900 meter auto og ni heste kommer til start.

Heller ikke her har man fra tysk side stor tiltro til den danske ekvipage, der starter fra spor 8.

Her er Goldy Stardust (Quick Wood) med Michael Nimczyk favorit.