TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Staro McMillan bliver i stalden

af | 6. maj 2019 | Nyheder

Søren Kolberg havde forventet at skulle starte Staro McMillan i 4-årsløbet på Copenhagen Cup-dagen, men han lader sit svensk derbyhåb blive i stalden.

Star McMillan med Steen Juul – Foto Martin Timm Holmstav

-Et par dage efter han havde vundet i Sverige opdagede jeg, at Staro McMillan havde en reaktion i højre forkode. Dagen efter var det godt nok svundet ind, men jeg kørte alligevel til dyrlægen med ham for at få koden – både røntgenfotograferet og scannet, fortæller Søren Kolberg.

-Der var intet i vejen – dyrlægen kunne ikke finde noget unormalt, men jeg vil ikke tage nogen chancer med den hest. Nu har jeg ødelagt 100 heste gennem tiden, og den her skal jeg ikke ødelægge, for det er den bedste jeg nogensinde har haft, siger Søren Kolberg videre.

-Ja, Staro McMillan kunne godt have startet på Lunden på søndag. Steen Juul var meget interesseret i at starte ham, men jeg stod fast, og vi venter tre uger – så starter han på Solvalla, men ikke i 4-årsløbet om søndagen på sprint. Jeg kan ikke lide de sprinterløb, men om lørdagen er der et 4-årsløb over 2140 m auto, og det passer fint til ham, slutter Søren Kolberg.