TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Staro McMillan bliver flyvende

af | 27. sep 2018 | Nyheder

Søren Kolberg melder alt ved med sin svenske Kriterium-hest Star McMillan, men også med Fusion Scoop, som starter lørdag på Solvalla.

Søren Kolberg og Steen Juul ved hovedet af Staro McMillan efter sejren i Walther Kaiser-Hansens Mindeløb

-Jeg trænede dem begge i mandags på sædvanlig måde på Skovbo – det vil sige, at jeg kørte intervaller med dem, sammen med nogle af Steen Juuls heste, og begge mine heste virker til at være helt på top, fortæller Søren Kolberg,

-På søndag vil vi starte Star McMillan uden sko på alle fire hove, og det bliver første gang det sker i løb. Jeg har testet ham i arbejde uden sko, og da var han flyvende.

-Men om han kan vinde på søndag?

-Det er et hårdt selskab, men jeg tror han kan gå 1.13 på distancen, men om det så er nok til at kunne vinde, ja, det ved jeg jo ikke, siger Søren Kolberg videre.

-Med hensyn til hovedlaget så bliver det lukket, som det har været i de seneste starter. Desværre har Staro travlt med at skulle se på alt muligt undervejs, så jeg tør simpelthen ikke åbne ham op. Og et vat-udtræk? Nej, det går slet ikke. Så eksploderer han og vil løbe 1.07-1.08 lige til han galoperer – det har jeg testet, så det med vat-udtræk – det gemmer vi til næste år, siger Kolberg videre.

Fusin Scoop med Steen Juul nåede frem til sejr trods en håbløs start den 24. august på Lunden. Foto Martin Timm Holmstav

-Lørdag starter jeg Fusion Scoop, som Steen Juul også kører, og hvis Juul ellers bare vil lade hesten løbe, så vinder de helt efter behag. Jeg har set på konkurrenterne, og dem kan Fusion Scoop let klare, siger en optimistisk Søren Kolberg, der tidligt fredag morgen drager afsted mod Stockholm.

-Når vi kommer til Solvalla går jeg en tur banen rundt med Star McMillan, for at han kan vænne sig til forholdene. Sidst gjorde jeg også det og havde nær ikke fået ham forbi den store træhest, der står i svinget. Den skulle han da rigtig kigge på, så nu får han lov til at kigge lidt på den i morgen og på lørdag, så han ved den står der – også på søndag, slutter Søren Kolberg.