TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stand and Deliver var flyvende

af | 11. sep 2016 | Nyheder

Fra startspor otte i Travliga 1 var Stand and Deliver med Birger Jørgensen ikke tillagt de store chancer, men på en stærk afslutning ude i banen, fangede Derbyvinderen 2013 længe førende Gigant Slugger med Jeppe Juel.

Se, det var væddeløb!

Der blev virkelig gået til sagen fra start i hurtigklassens opgør på Racing Arena, Aalborg eftermiddag.

Indvendigt forsøgte Montgomery Hill med Henrik Lønborg at holde Gigant Slugger med Jeppe Juel fra livet, og der blev virkelig kørt til.

Gigant Slugger vandt duellen, men selv om Jeppe Juel herefter fik pullet lidt op, så blev de første 500 meter gennemført efter 1.09.3!

Men Gigant Slugger fik ikke fred i spids, for nu kom Magiccarpetride med Anders Pedersen og pressede tempoet op.

Men Gigant Slugger afviste, og Jeppe Juel kunne igen slække på tempoet.

Kilometeren blev afviklet efter 1.11.8.

Gigant Slugger var fortsat førende ind i opløbet med Magiccarpetride udvendigt for sig, og det lignede sejr til Gigant Slugger.

Men ude i banen dukkede Stand and Deliver med Birger Jørgensen nu op.

Parret havde siddet sidst i feltet undervejs, og det var tydeligvis et løbsoplæg, der passede Kadabra-sønnen.

Jeppe Juel fik travlt bag Gigant Slugger, men han kunne ikke hente mere fart ud af den, og Stand Deliver kunne gå til sejr i 1.11.8a/1640 m foran Gigant Slugger i 1.11.9, mens Magiccarpetride holdt flot hjem til tredjepladsen i 1.12.1.

Ude i banen slutter Stand and Deliver af til sejr foran indvendige Gigant Slugger. Foto Ole HIndby

Ude i banen slutter Stand and Deliver af til sejr foran indvendige Gigant Slugger. Foto Ole HIndby

Montgomery Hill sad inde bag Gigant Slugger og fik aldrig chancen og sluttede på fjerdepladsen i 1.12.1. Sidste præmie til Ophoto Brogård i samme tid.

O’Grady med Flemming Jensen sad i andet par udvendigt undervejs, men havde problemer med at følge med allerede i opløbssvinget, mens Tano Bork med Steen Juulo galoperede fra start og galoperede igen med 300 meter tilbage.

-Jeg havde ikke troet, at Stand and Deliver kunne vinde sig i dag, sagde ejeren og træneren Peder Rudbeck. -Startpladsen som nummer otte var ikke god, og da han ydermere kom til at sidde sidst i feltet, så troede jeg, at han måske maximalt  kunne få en fjerde-femtepræmie.

-Jeg må dog sige, at da jeg så, hvor godt det bed for Stand, da han kom i angreb ude i banen, så begyndte jeg at tro på, at han skulle kunne vinde, siger Peder Rudbeck.

Stand and Deliver får ikke lov til at hvile længe på laurbærrene.

-Han skal starte på Lunden næste søndag. Bad Moon Rising skal starte i Kriteriumsprøven, og Stand and Deliver skal være hans rejsekammerat. Han plejer nu at tage sine starter på bedste vis, så jeg tror ikke, det bliver noget problem for ham at starte to søndage i træk, slutter Peder Rudbeck.