TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stand And Deliver klar til en ny sæson

af | 6. apr 2014 | Nyheder

Stand And Deliver før rutineløbet lørdag i Skive

Stand And Deliver før rutineløbet lørdag i Skive

Stand And Deliver (Kadabra) var sent lørdag eftermiddag på Skive Trav til start i et rutineløb for at teste formen inden sæsondebuten, som er planlagt til at være Frosty Hanovers Mindeløb på Musketerdagen d. 27. april.

– Birger Jørgensen ville teste ham reelt den sidste kilometer af rutineløbet, så han ville gerne, at han fik forskoene af, og det sagde jeg selvfølgelig ja til, fortæller Peter Rudbeck.

Stand And Deliver løb 1.17,0 og afviklede den sidste kilometer efter 1.12,6 uden de store anstrengelser og han så helt perfekt ud.

– Jeg var meget tilfreds med ham og det samme var Birger Jørgensen, så planen er nu, at han får et enkelt skærpende arbejde inden starten på Musketerdagen. Stand And Deliver har trænet halvtungt vinteren igennem og alt har været perfekt og det er klart, at vi glæder os meget til at komme i gang efter en lang vinter. Jeg håber på, at han kan være med i nogle af de stayerløb, som kommer på de store løbsdage i Norden, hvor hans store styrke kan komme til sin ret.

I det hele taget er Peter Rudbeck klar til at sætte sit præg på en ny sæson med sine heste, hvor Therumoursaidfire (Muscles Yankee) søndag er i rutineløb i Århus, og hvor Whiskey In The Jar (Turbo Sund) og Alongcameaspider er med i henholdsvis rutineløb og fremvisningsløb i Billund på onsdag.

Alongcameaspider (Lindy Lane – Anacott Steel) er i øvrigt en hest, som Peter Rudbeck har store forventninger til:

– Hun virker til at blive en kommende tophest. Hun er meget rap på fødderne og har let ved det hele, så jeg håber da på, at hun kommer til at gøre det godt i to års løbene som kommer, siger Peter Rudbeck om sin 2-åring, og beretter afslutningsvis, at Nobodybeatsthebeat netop nu står på Ansager Dyrehospital for at blive insemineret med tophingsten Cantab Hall.

Rutineløbet med Stand And Deliver kan ses på Skive Travs You Tube-kanal på dette link:

https://www.youtube.com/watch?v=WVhE5kI36mg