TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stald Ritas stjernefrø får Vincennes-debut

af | 9. feb 2017 | Nyheder

På lørdag skal Stald Ritas lovende 4-åring Dixon Dark for første gang starte på Vincennes.

Efter en løbspause på otte måneder vendte Dixon Dark (Sam Bourbon) tilbage i løbene med manér på banen i Cagnes sur Mer den 25. januar, hvor den sejrede suverænt i ny rekord 1.13.3a/2150 m for sin træner Jarmo Niskanen.

Det var blot sjette start i karrieren for Dixon Dark, der er lillebroder til Briac Dark (Prince Gedé), der blev nummer fem i årets udgave af Prix d’Amerique.

Nu får Dixon Dark så sin debut på Vincennes, og det sker i Prix de Gournay en Bray – et løb åbent for europæiske 4-åringer. Distancen er 2700 meter volte, og den samlede præmiesum er på 44.000 Euro.

Dixon Dark med Jarmo Niskanen vandt overleget i 1.13.3a/2100 m. i sin første start efter 8 måneders løbspause

Dixon Dark med Jarmo Niskanen vandt overleget i 1.13.3a/2100 m. i sin første start efter 8 måneders løbspause

Dixon Dark bliver en af favoritterne i løbet, men den møder bl.a. Diplomate D’Am ( Love You), der er perfekt inde i løbet (mangler 251 Euro) i at være ude) – og som kommer med frisk sejr på distancen. Diplomate D’Am har i øvrigt samme moder som den svenske derbyvinder og nyligt afdøde avlshingst, Joke Face.

Blandt de øvrige startere kan nævnes en helbroder til Traders, Jerry Mom (Ready Cash) som Nicolas Roussel skal køre samt den italienske Broad Bahn-søn, Uhavedream med Dominik Locqueneux – den vandt i fjor 8 sejre.

Der kommer i alt 15 heste til start,