TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stald Rita i to lande

af | 25. jan 2017 | Nyheder

Storstalden, Stald Rita har i dag heste til start i såvel Frankrig som i Sverige, og i begge er vinderchancerne gode.

I Frankrig starter den 4-årige Dixon Dark for første gang siden den 27. maj i fjor.

Dixon Dark, der er en 4-årig hingst, har blot startet 5 gange, men har vundet 2 sejre, 2 anden og en fjerdeplads, og som lillebroder til Prix d’Amerique-deltageren, Briac Dark (Prince Gedé) kan man have store forventninger til hestens fremtid.

Dixon Dark - tilbage i løbvene igen i eftermiddag

Dixon Dark med Jarmo Niskanen – tilbage i løbene igen i eftermiddag

Dixon Dark (Sam Bourbon) trænes af Jarmo Niskanen og starter på Cagnes sur Mer i et 2100 meter autostart-løb, der passer perfekt til den.

Det er for heste under 30.000 Euro – og Dixon Dark starter med 29.900 Euro!

Moderen til Dixon Dark har udover Briac Dark, der nyligt vandt Prix de Belgique, også lavet en anden tophest, nemlig hoppen Axelle Dark (ready Cash) 1.12.0 – 582.712 Euro.

Der er også godt blod i Stald Ritas anden starter i dag, den 4-årige hoppe Donna Donna.

Hun har franske Saxo de Vandel som fader, mens hendes moder, Raisin Sec (Sugarcane Hanover) har samme moder som tophesten The Bad Boy (Speedy Somolli) 1.11.5 – 6.7 mio SEK.

Donna Donna indledte løbskarrieren i Holland, men blev i oktober solgt til Stald Rita, der satte den i træning hos Morten Juul i Skive.

Efter en sjetteplads  efter galop i første start  for sin nye ejer og træner kom sejren næste gang og i aften er Donna Donna med Johnny Takter en af favoritterne i V4-4, 5. løb på Åby Travet.