TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stald Rita bakker svensk træner op

af | 29. apr 2019 | Nyheder

Den store danske hesteejer Jørgen Jensen, Stald Rita synes, at det var en stærk beslutning den unge svenske træner Sandra Loumala tog, da hun opsagde otte heste fra samme ejer efter løbene på Åby Travet i torsdag.

Stald Ritas nye hest, Sweet and Wild

-Hesteejeren var utilfreds med en femteplads til Estelle Brodda i kvalifikationsløbet til Dronningepokalen – og så opsagde træneren alle ejerens heste.

Sådan skrev vi her på travservice fredag morgen på baggrund af et indlæg på Twitter, hvor den svenske træner Sandra Loumala meddelte, at hun havde opsagt otte heste tilhørende samme ejer.

Det læste Jørgen Jensen, Stald Rita og syntes at det var så flot gjort at den unge træner, der blot havde 11 heste i træning, og som nu sagde farvel til den klart største del af sit økonomiske fundament.

-Jeg synes at Sandra Luomala her viste, at hun var principfast og at hun ikke som andre af hendes kolleger lader sig prostituerer af en hesteejer, siger Jørgen Jensen til travservice.

-Jeg tog derfor kontakt til Sandra Loumala, hvor jeg gav udtryk for min anerkendelse for hvad hun havde gjort og tilbød hende, at hvis hun kunne en finde en hest, så ville jeg gerne købe den og lade hende træne den.

-Hesten er nu fundet og er en af de otte heste, der ellers allerede var flyttet fra hendes stald, fortæller Jørgen Jensen videre.

-Det er den 2-årige hoppe, Sweet and Wild, der er efter The Bank og Onita L B.

-Sweet and Wild blev købt på Kriterieauktionen i fjor og er tilkørt og trænet af Sandra Loumala.

-En gang om ugen kommer Jorma Kontio og kører heste for Sandra, og han har udtalt sig meget positivt om Sweet and Wild, så derfor købte jeg den, siger Jørgen Jensen, der ikke vil afvise, at han vil købe yderligere en hest, der skal trænes af Sandra Loumala.

Sweet and Wild med Jorma Kontio