TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stald KTAS til Prix d’Amerique for 13.gang

af | 22. jan 2020 | Nyheder

Stald KTAS er ikke blot Danmarks største andelsstald, men også et socialt samlingspunkt, der år efter år arrangerer udflugter – ikke blot til trav og galopløb i ind og udland, men også til europæiske hovedstæder.

For 13. gang har Stald KTAS arrangeret tur til Paris og Prix d’Amerique.

Bent Rejkjær. Foto Jan Pedersen

Tidligt måtte forretningsføreren Bent Rejkjær melde udsolgt til turen, der starter meget tidligt lørdag morgen i Kastrup Lufthavn og afsluttes samme sted mandag aften.

Der er 41 deltagere i KTAS-gruppen og ikke alle kommer forbi Vincennes til travløbene lørdag og søndag.

-Nej, vi har hvert år flere deltagere på turen, der vil med for at opleve Paris og det sammenhold vi har i gruppen, fortæller Bent Rejkjær.

-Lørdag aften mødes vi til en kammeratskabsaften på en restauration, hvor vi har fået et eget lokale, og alle 41 har anmeldt sig til arrangementet – det synes jeg er flot, siger Bent Rejkjær.

-Mandag har vi arrangeret en bustur til det store træningscenter Grosbois. Det var oprindeligt meningen, at vi skulle have besøgt træner Tomas Malmqvist, men i denne uge har han flyttet sine heste op til Björn Goops sted i Normandiet. Heldigvis har Goop fortsat en stald og heste på Grosbois, og her har vi fået lov til at komme på besøg, siger Bent Rejkjær.

-Jeg synes, at det er flot at så mange bakker op om vore ture. Jeg har været i tvivl om hvorvidt vi kunne fortsætte med at lave denne Prix d’Amerique-tur, men hvert år bliver jeg spurgt, om vi ikke vil gøre det, og folk melder jo også.

Sidste sommer arranferede Stald KTAS en tur til Polen, hvor man besæøgte Stutteri Simoni. Foto Jan Pedersen

-Udover turen til Prix d’Amerique så har vi også en tur i Pinsen til Berlin, og i september den årlige udflugt til Bornholm. Vi har også en tur for de galopinteresserede i støbeskeen, der går til Newmarket i England, slutter Bent Rejkjær.