TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stærkt hjemmehold

af | 21. dec 2014 | Nyheder

Selv hjemmeholdet er i mindretal, når Frankrigs største internationale løb for 4-årige traver, Criterium Continental i eftermiddag køres på Vincennes, så tyder meget på at det bliver til fransk sejr.

Aldin d'Ejaceul med Eric Raffin - favorit i Criterium Continental

Aladin d’Ejaceul med Eric Raffin – favorit i Criterium Continental

For første gang nogensinde overstiger antallet af udenlandske heste i Criterium Continentale de franske. Blot syv ud af de startmeldt 18 heste er der på hjemmeholdet, der tilmed nu er svækket ved at Altessima er slettet.

Men hjemmeholder ser på papiret ud til at være de stærkeste.

Frankrigs tre bedste hingste i A-årgangen er til start.

Aladin d’Ejaceul (Quaker Jet) med Eric Raffin, der vandt Criterium des 3 Ans og i år har vundet Gruppe 1-løb, Prix des Selection og været nummer to i Criterium des 4 Ans, ser ud til at være det bedste bud på en fransk sejr.

1 Aladin d’Ejaceul trænes af succes-træneren Sebastian Guarato, og er her klokken 10.30 storfavorit, idet den er spillet ned til odds 1.90

2 Athos des Elfes (Ganymede) med Joel van Eeckhauute er næstfavorit, selv om den lavede en dårlig figur i sin seneste start. Her blev den diskvalificeret for urent trav. Er en tophest.

7 Akim du Cap Vert (First de Retz) med Franck Anne var allerede som to-åring i top i årgangen og har i år vundet Criterium des 4 Ans. Men den har ikke vundet siden – og det var i begyndelsen af maj.

5 Africaine (Oiseau des Feux) med Jean Etienne Dubois . en af feltets fem hopper . er pt spillet som tredjefavorit.

Hun har ved enkelte lejligheder dystet mod hingstene og var bl.a. nummer fem i Criterium des 5 ans

Disse fire er hjemmeholdets bedste kort.

Og hvem er så bedst af gæsterne?

Kan Erik Bondos Radiofreccia Fi overraske?

Kan Erik Bondos Radiofreccia Fi overraske?

Det kan vi håbe på, at vor derbyvinder 9 Tumble Dust (Crazed)  med Bjørn Goop er. Desværre er startpladsen udvendigt på vingen ikke den allerbedste for Tumble Dust, men kommer parret ned og får en god ryg at gå på, så er de med i afgørelsen.

Og det ser ud til at der bliver gode penge at hente på Tumble Dust – den står t til 21 gange pengene!!

Hoppe Derbyvinderen 10 Tast of Bourbon (Donato Hanover) med Alexander Abrivard har trukket spor 10 . altså indvendigt i anden række, og kan med et smygeløb nå langt frem.

Erik Bondo-trænede 15  Radiofreccia Fi (Ganymede) med Federico Esposito har trukket spor 15 og står til 26 gange pengene!

Distancen er 2100 meter auto og løbets rekord er sat af Un Mec d’Heripre i 2013 med 1.10.3.

Der er 240.000 Euro  samlet præmiesum med 108.000 Euro til vinderen.

Mit vindertip: Aladin d’Ejaceul – pladsbud – Radiofreccia Fi.

DanToto har spil til samtlige løb på Vincennes, hvor også det store monteløb, Prix de  Vincennes for 3-åringer rides. Her er Raffin og Guarato også i favorit-rollen med 13 Booster Simoni (Love You).