TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stærk præstation af Thunder Peak

af | 1. okt 2014 | Nyheder

Derby-fireren Thunder Peak måtte gå den tunge vej udvendigt på førerhesten, men kunne alligevel vise sig stærkest til slut.

Thunder Peak (Quatre Julliet) med Steen Juul i sulkyen blev sendt frem i dødens førende Hobard med Conrad Lugauer efter 600 meters kørsel, og lå der resten af løbet.

100 meter fra mål havde Thunder Peak overtaget, og den kunne vinde i fine 1.13.6a/2140 m foran Hobard og en godt afsluttende Runaway Gardenia med Kenneth Nielsen.

Der var 20.000 SEK i førstepræmie til Thunder Peak, hvis næste opgave bliver Grand Circle 4 års Championatet i Aalborg.

THunder Peak med Steen Juul har nedkæmpet indvendige Hobard. Udvendigt slutter Runaway Gardenia af til tredjeplads for Kenneth Nielsen.

THunder Peak med Steen Juul har nedkæmpet indvendige Hobard. Udvendigt slutter Runaway Gardenia af til tredjeplads for Kenneth Nielsen.

Steen Juul fik også en andenplads med hjem med Decadent K, der ikke true Commander Crowes helbroder, Captain Crowe, der sejrede i 1.15.6/2140 m.

Captain Crowe er 5 år gammel, og har endnu ikke vist noget der ligner det storebroder havde lavet på det tidspunkt. Den har startet 8 gange og har vundet 3 sejre og tjent 53.300 SEK.

Peter Ingves kørte Captan Crowe til sejr – han vandt også med italienske Paramount (Angus Hall), der sprintede 1.11.0a/1640 m!

Læs mere om tirsdagens løb på Jägersro, hvor der var flere danske heste og kuske til start – klik her