TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stærk præstation af Ready Eddie

af | 12. jul 2014 | Nyheder

Morten Juul-trænede Ready Eddie med Eirik Høitomt i sulkyen stod for en meget stærk præstation, da den lørdag eftermiddag vandt en ny sejr i V75-spillet i Norge,

Ready Eddie vandt helt efter behag - trods et løb i dødens.

Ready Eddie vandt helt efter behag – trods et løb i dødens.

Ready Eddie (From Above) havnede i dødens, men det anfægtede ikke den lille kriger, der på opløbshjørnet trak let fra konkurrenterne til en overlegen sejr i 1.13.2a/2100 m – præmie 60.000 NOK – Ready Eddie afsluttede efter 1.11.5!

– Han er en lille god hest, og vort store mål med ham i år er Derbyet, sagde Morten Juul efter sejren. – Jeg kunne have startet ham i Jarlsberg Grand Prix i aftes, men jeg synes ikke, at han skulle ud to gange på 1600 meter. Han er brølstærk og vil have fordel af derbyets 2600 meter.

Det var fjerde sejr i seks starter i år for den hårdføre norske 4-åring, der alene i denne sæson har tjent 250.000 NOK.

Eftermiddagens hovedløb på Jarlsberg var Jarlsberg Hoppe Grand Prix for 4-årige hopper. Her sad Bo Westergaard bag en af favoritterne, Clara B R og ind i opløbet lignede parret en sikker vinder.

Men det var uden der var gjort regning med Claudia B R med Bjørn Goop.

Claudia B R (Dream Vacation) havde fået et helt umuligt løb og sad ude i tredje spor det meste af den sidste omgang. Alligevel var hun stærkest til slut og sejrede i 1.12.2a/1600 m foran Clara BR i 1.12.3. Der var 250.000 NOK i førstepræmie og 125.000 NOK i andenpræmie.

Begge hopper er – som det fremgår af navnet – opdrættet af Bjørn Rishaug.

Dagens stayerløb vandtes af Silver Light (CR Excalibur) med Eirik Høitomt i sulkyen i 1.15.4/3100 m – præmie 70.000 NOK. Christian Lindhardt-trænede Peter Bagger med Kai Johansen var med i kampen om andenpladsen, men måtte se sig henvist til tredjepladsen – derefter fulgte Ramos Boy.

Silver Light er opdrættet af Poul Erik Hansen.