TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Stadig problemer for U S Snapshot

af | 16. sep 2014 | Nyheder

Selv om 2-årsstjernen fra i fjor, U S Snapshot løb 1.18.5/2060 m i et rutineløb i Skive i aftes, så er træner Gordon Dahl langt fra tilfreds med hesten, og et come-back i løbene kan have lange udsigter.

– Der er et og andet galt med US Snapshot og vi har haft ham til al verdens dyrlæger og kiropraktorer, uden at kunne finde problemer, fortæller Gordon Dahl.

– Selv om han løb 1.18.5 i aftes, så gjorde han det ikke på en måde, der viste mig, at han var klar til at starter Kriteriumsprøverne, og jeg har derfor lige nu meldt ham fra.

– Det er som om han har en form for slinger, men det er ikke wobler som sidder i ryggen. Det medfører, at han bliver hurtig træt.

– Jeg ved snart ikke hvad vi skal gøre. Det er jo utroligt ærgerligt med så fin en hest, som vi have håbet på skulle få en fin sæson i år, siger Gordon Dahl videre.

Men hvad storebroder ikke har gjort, kan helsøsteren, 2-årige Amaretto (ENS Snapshot – Pearsall Delivery) måske gøre.

– Hun starter i aften på Jägersro med Steen Juul i sulkyen, og har trænet virkelig fint efter Derbyweekenden. Sporet er skidt, men jeg tror hun vil gøre en god figur, slutter Gordon Dahl.