TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Spor 8 var for svært

af | 13. sep 2014 | Nyheder

Wishing Stone var i aftes ude efter sin tredje sejr i træk, men fra spor 8 blev det for svært, og den delvist danskejede traver måtte tage til takke med en tredjeplads.

Wishing Stone - fik det svært i nat fra spor otte. Arkiv Lisa Photo

Wishing Stone – fik det svært i nat fra spor otte. Arkiv Lisa Photo

Wishing Stone med George Brennan var til start på 800-meter banen Yonkers i et Open Handicap, hvor hestene blev tildelt startspor efter deres formåen.

Med to sejre i bagagen blev Wishing Stone vurderet til at være bedst i feltet, og derfor fik den det yderste startspor.

Efter start kom Wishing Stone til at sidde som femte i feltet, der lå som perler på snor. Efter 800 meters kørsel trak Brennan den ud, og fik ryg spå Traverse Seelster.

Men der var intet bid i Wishing Stone i opløbet.

Her gik vinderhullets Somebody As (Striking Sahbra) forbi i open stretch og vandt i 1.11.5 for Daniel Dube foran længe førende Deweycolorintheline med Jordan Stratton i 1.11.6, mens Wishing Stone blev nummer tre i samme tid.

Der var 5.280 dollars i tredjepræmie.

Om eftermiddagen var en anden af Knud Erik Ravns delejede heste, Hillustrious (Muscle Hill) nummer to i Charles Smith Memorial på Freehold.

Hillustrious med Yannick Gingras gik til start som storfavorit, men kunne aldrig røre førende Skates N Plates (Revenue) med Trond Smedshammer, der sejrede i 1.12.5 foran Hillustrious i 1.12.6. Her var der 13.750 dollars i andenpræmie.