TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Spilleklub med 45 år på bagen

af | 29. aug 2015 | Nyheder

Rundt omkring i Danmark findes der mange spilleklubber, men findes der nogen, der er ældre end den Aarhusianske Derbyklubben, der begyndte at spille til Dansk Trav Derby i 1971.

– Vi begyndte i 1971, og har holdt ved lige siden, fortæller Bjarne Sørensen, der har været med i Derbyklubben fra starten.

– Vi er otte i klubben og vi mødes torsdag før derbyet på restaurant Pinden i Aarhus, hvor vi spiser en god middag og diskuterer chancerne igennem. Alle medlemmer betaler 100 kroner i kontingent om måneden og sammen med gevinster fra det foregående år har vi så mellem 10.000 og 20.000 kroner at spille for.

– Hvert medlem kommer med spilleforslag til derbyweekendens løb, og så samler vor kasserer forslagene og laver vort spil ud fra det, og så får vi at vide, hvad der bliver spillet lørdag eftermiddag.

— Jeg har stået for V65-spillet på Derbydagen, og det er jo – efter min opfattelse – et rent V5-spil med Winston Sisa som den helt store favorit i derbyet, slutter Bjarne Sørensen, der både har været ejere af trav og galopheste gennem årene.