TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Spilbare heste i Billund

af | Nyheder

Onsdag er der velfyldte felter i Billund til løbene med skandinavisk samspil og deraf store spillepuljer.

Jeg har taget et kig på løbene og forsøgt at finde nogle spilbare heste.

1. løb har en oplagt favorit i 1 Ursus Hoff, men jeg lurer på om ikke 5 Wasabi Cloc er en topchance, hvis han undlader at galoppere. Han var senest på vej i et stærkt angreb ind mod sidste sving, da han blev generet til galop af Ursus Hoff, der i løbet blev nummer to bag Vicki C N. Wasabi Cloc har sporet imod sig, men er helt sikkert mere stabil, end resultatrækken viser.

2. løb er V5-1 og den store favorit bliver 4 Tycoon Conway Hall, men det er sæsondebut for hans del med tillæg, så jeg tror han står over for en svær opgave. Ydermere er staldformen på Steen Juuls heste ikke så fin, som den plejer, med blot én sejr i de sidste godt 20 starter. Jeg tror meget på 1 Tip Chip, som efter lidt sygdom fik løb i kroppen på Åby. Tip Chip er en lidt flegmatisk type, som jeg tror, vil trives ypperligt i spids. Han burde kunne en lav 1.16-tid og så skal det andet lige blive svært at give tillæg til ham.

I 4. løb V5-3 skal 6 Solo være oplagt som dagens blanke i V5. Hans værste modstander er 11 Sambuca Knick, som er handicappet af sporet, så det ligner en offensiv styring af Birger Jørgensen frem til spids for tidligt at afgøre løbet.

5. løb V5-4 ligner et løb, hvor der kommer tempo på, især hvis 2 Rambo B går fejlfri og tager imod favoritten 8 Safari K. Rambo B er normalt ikke en type man tager for meget i, da han så galopperer, så han kan gøre livet surt for Safari K. 11 Orbit kan lukrere på dette, da han er en stærk afslutter. Han fik løb i kroppen i Århus efter pause, hvor han blev forceret frem til spids og blev træt i opløbet. Han er bedst fra ryg og trives perfekt i Billund med det lange opløb.

6. løb V5-5 har en meget stor vinderchance i 6 Niels Langkjær. Han har på det seneste startet i hård svensk konkurrence, hvor han har kæmpet på i vanlig stil fra svære udgangspositioner. Formen fejler med garanti ikke noget, og han står klassemæssigt rigtigt godt inde i løbet. Jeg tror det bliver en offensiv styring frem mod Onaldo Ellelund, der måske endda slipper som værende hårdt opmeldt i sin første start efter pause.

Det sidste spilbud bliver 6 Remain Garbo i 7. løb. Han er i topform, hvilket ikke fremgår af resultaterne. I sin forrige start i Skive blev han bakket ned som sidste hest og sluttede stærkt af, og senest kæmpede han meget stærkt i sporene fra tillæg i et ”Sigter mod Stjernerne-løb”. Et muligt løbsscenarie kunne være, at Super Toft tager spids og slipper til Remain Garbo.