TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Spil til Hamburg i DanToto

af | 31. aug 2016 | Nyheder

Når Birger Jørgensen torsdag aften skal køre i fire løb på Bahrenfeld-banen i Hamburg, har DanToto samtidig premiere på spil til den tyske bane.

Alle aftaler er på plads – teknikken spiller sammen.

Bahrenfeld-banen i Hamburg

Bahrenfeld-banen i Hamburg

Fra torsdag den 1. september kan DanToto udvide sit sortiment med spil til Bahrenfeld-banen i Hamburg.

Og det er ikke helt tilfældigt.

Siden Klaus Koch er tiltrådt som direktør på banen har han med held fået flere danske heste og kuske til start i løbene på Bahrenfeld.

Behovet for at kunne tilbyde spil på løbene på Bahrenfeld har derfor vist sig være stort, og nu er alt klar til premieren i morgen aften.

Der spilles ind i de tyske puljer og der kan spilles Vinder/Plads og Trio.

Bemærk, at Hamburg i alle løb garanterer, at der mindst er 2.000 Euro – cirka 15.000 danske kroner –  i puljen i Vinderspillet til udbetaling

Allerede nu er der åbent for spil til løbene i Hamburg på DanToto.

Du kan få inspiration til at spille på andre end lige Birger Jørgensen ved at følge dette link, hvor der er tipsinformation på svensk. Klik her

Svenskerne spiller nemlig også ind til løbene i Hamburg, men de spiller V5 i egen pulje.

Birger Jørgensen skal som nævnt køre i fire løb af løbene og har topchancer med såvel Tano Bork som med debutanten Lambalamba, som han skal køre for udelukkede Christian Lindhardt.

Banks med Michael Larsen er alle tiders hurtugste vinder i Tyskland. Foto Kanal 75

Banks med Michael Larsen er alle tiders hurtigste vinder i Tyskland. Foto Kanal 75

-Ja, jeg synes nu at Birger kan vinde med alle sine fire køreture, siger Klaus Koch til travservice. -Udover topchancerne med Tano Bork og LambaLamba så tror jeg at Birger kan vinde med såvel Kolette, der fik en uheldig galop på senest samt Julietta, der sidst havnede i dødens, og det kunne hun ikke lide, siger Klaus Koch.

-Hurtigløbet med Tano Bork er jeg lidt stolt over, for med Banks med Michael Larsen og Tano Bork med Birger Jørgensen, så er det de to hurtigste heste nogensinde i Tyskland, der er på startlinjen.

-Banks er alletiders hurtigste vinder i Tyskland med 1.09.9a på sprint og Tano Bork er den hurtigste vinder i voltestart i Tyskland med 1.12.6/1700 m – og det var endda i et monteløb, siger Klaus Koch.

-Jeg håber, at de danske travsportsinteresserede vil finde det interessant at spille til vore løb, ligesom jeg håber på, at danske hesteejere og trænere vil have lyst til at starte her i Hamburg, hvor førstepræmien i alle løb er på cirka 9.300 kroner. Vort løbstilbud især i vintermånederne, hvor der ikke køres så intensivt på de danske baner, må være et godt supplement, siger Klaus Koch.