TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Spids, men ikke slut i Aalborg

af | 10. feb 2019 | Nyheder

Det lignede længe en favoritbetonet V65-omgang lørdag aften, men vi et par artige overraskelser i de afsluttende afdelinger blev det alligevel til mere end 20.000 kr. til spillere med seks rigtige. Og samtidig er det blot at konstatere, at det ikke var “spids og slut” denne aften. Der blev flere gange kørt godt til fra fronten, og ingen formåede at holde hele vejen til mål.

Aftenens hurtigste vinder var Speedy Højlund (ENS Snapshot), der i en alder af ti år fortsætter med at imponere. Den råstærke hest var denne gang ude på sprinterdistancen og tabte da også en del længder fra start, men Kenneth Andersen fik bugseret sin hest væk fra indersporet, og midtvejs blev fremmarchen indledt i andet spor.

Førende Warrawee Perseus gav sig tidligt, og Speedy Højlund kunne holde tempoet til en fin sejr i 1.14,2a for de 1640 meter. Der var samtidig tale om karrierens sejr nr. 15 – og i 12 af tilfældene har det været med Kenneth Andersen i sulkyen.

Twilight D sejrer sikkert for Jeppe Juel (Hesselborg Foto)

Endnu flere sejre har nu ni-årige Twilight D (Great Challenger), der i opgøret under 600.000 kr. hentede karrieresejr nr. 20. Jeppe Juel havde fået chancen, og han lod Twilight D passe sig selv nede i feltet, mens Uha Uha De Hess tordnede afsted i 1.09-tempo og en kilometer efter 1.12,8. Det skulle naturligvis hævne sig til slut, og via gode rygpositioner på favoritten Star Keeper kunne Twilight D kort, men sikkert tage stikket hjem på 1.15,0a for de 2140 meter.

Forud for V65-5 var værdien efter fire afdelinger beskedne 241 kr., men så slog outsiderne til. Først kunne Knud Mønster bekræfte staldformen bag 16-oddseren Worst Nightware (ENS Snapshot), og derefter lukkede og slukkede Jeppe Rask V65-spillet bag 18-oddseren Nightingale Jaycee (Othello Vivant) – begge som antydet efter gode rygpositioner nede i feltet.

Og så sluttede V65-spillet med en gevinst på 20.666 kr., mens der var tilsvarende fine 9.200 kr. til vinderne i V4-spillet. Den samlede omsætningen landede på godt 2,1 mio. kr.

Og et par luringer til de kommende starter… Ja, både Trophy Spring og Asger Molar var med i voldsomme åbninger, men alligevel holdt begge meget fint ved via en tredje- og en andenplads. Følg dem.