TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Spænding til det sidste

af | 14. dec 2019 | Nyheder

Kampen om titlen som Årets Hest på Nykøbing F Trav er hård og bliver afgjort på årets sidste løbsdag i dag. Tre heste dyster om titlen. Også spænding om såvel amatørchampionatet som montéchampionatet.

Next is Now med Teddy Wang. Foto Lasse Jespersen

Inden lørdagens løb på Nykøbing F Trav, der er en ”sportsdag”, hvorfor der ikke er åbnet for spil ude fra og heller ingen TV-dækning, sidder Teddy Wang på føringen i amatørchampionatet, mens hans Next is Now er førende i kampen om titlen, Årets Hest.

Men såvel Wang som Next is Now er hårdt udfordret.

Selv om Teddy Wang er førende på amatørlisten med 2 sejre, så har Johnny Jensen muligheden for at sikre sig titlen i de tre gode køreture har han i dag, og Next i Now er afhæng af, at hverken Vakse Viggo eller Attention Bøgedal vinder – ja, sidstnævnte kan såmænd med en tredjeplads sikre sig titlen Årets Hets og de 10.000 kroner der følger med.

Nicolaj Stott er førende på monté-siden, men hvis Kristina Jensen vinder med Vakse Viggo, så bliver hun montéchampion . og Vakse Viggo Årets Hest.

Derimod er det helt sikkert at Anders F. Jensen bliver professionel kuskechampion – han er klart førende foran Nicolaj Andersen.

Jockeychampionatet går til norske Adrian Solberg Akselsen.