TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Spændende aften på Solvalla

af | 20. aug 2014 | Nyheder

augustifest2014Der er lagt op til sportslige lækkerbiskner på Solvalla i aften, hvor storløb som Jubileumspokalen, EM for Hopper samt kuskematchen Ahlsell Legends med bl.a. Stig H. Johansson, Berndt Lindstedt, John D. Campbell er på programmet.

I Jubileumspokalen, hvor førstepræmien er på 1 million SEK, er danske Stelton med Bjørn Goop blandt deltagerne. Goop kører i stedet for Jeppe Juel, der udelukket for en drivingsforseelse.

Stelton tillægges ikke de største chancer mod bl.a. norske Support Justice, de svenske Magic Tonight,  B B S Sugarlight og Mosaique Face.

Stelton er ikke det eneste danske islæt i løbet. Delvist danskejede, men danskopdrættede Standout er også til start og får verdens mest vindende travkusk, John Campbell i sulkyen.

I EM for hopper, hvor førstepræmien er på 650.000 SEK, har programmets tipsekspert ikke tillagt Bo Westergaard med den nykårede norske mester, My Happiness EP de store chancer.

Det kan vise sig at være en fejl.

Andre danske deltagere er Ruth Reerstrup med Johnny Takter og Mystic Flame med Michael Holmer.

Der er ikke V86-spil i aften, men derimod V75-spil, der indledes med Ahlsell-løbet, der er 5. løb.

Her er Stig H Johansson favorit med O P’s Flirt.

Download baneprogrammet fra dette link –  klik her  – derefter –  gå under den 20. august . Solvalla- og tryk på banprogram