TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Southwind Frank fortsat i særklasse

af | Nyheder

Den store Hambletonian-favorit Southwind Frank viste endnu engang, at den er i særklasse i årgangen og vandt let en afdeling af Stanley Dancer Memorial på The Meadowlands i nat.

Selv om træneren Ron Burke ikke var 100% tilfreds med Southwind Frank, så vandt Hambletonian-favoritten kørt af Yannick Gingras 1. afdeling af Stanley Dancer Memorial helt efter behag,

Dancer Memorial blev kørt over 1 1/8 mile – eller 1811 meter – og havde 11 heste til start i de to afdelinger løbet var splittet op i.

Southwind Frank blev taget roligt fra start, hvor det var Waitlifter K og Dominion Beach, der dystede om føringen fra start.

Den vandt Dominion Beach, men det kostede kræfter fra spor 7.

Southwind Frank sad undervejs på en femteplads, mens Dominion Beach efter 1000 meter blev udfordret af Dog Gone Lucky med Corey Callahan. Denne fik spids midt i opløbssvinget.

Souyjwind Frank med Yannick Gingras var atter overkegen. Lisa Photo

Southwind Frank med Yannick Gingras var atter overkegen. Lisa Photo

Ind i opløbet kom Southwind Frank ude i banen i angreb og gik let frem til sejr i 1.10.0/1811 m, mens Sutton (Donato Hanover)  tog andenpladsen for Andy Miller i 1.10.1. Hård kamp om tredjepladsen mellem tre heste .

Den tog Love Matters (Explosive Matter) med Brett Miller kort foran Dominion Beach (Muscle Hill) med Marcus Johansen, der fik hul indvendigt om Dog Gone Lucky midt i opløbet. Derefter Hollywood Highway (Muscle Massive) med John Campbell.

Som vi tidligere har omtalt ejes moderen til Dominion Beach, Windylane Hanover af Panamera Racing og en helbroder til den, Chandon er i træning hos Steen Juul.

Der er også dansk islæt hos Marion Marauder (Muscle Hill), der vandt 2. afdeling af Dancer Memorial legende let for Scott Zeron i 1.10.9a/1811 m.

Dens moder, Spellbound Hanover er nemlig efter Donerail, der i vinter blev købt her til Danmark af opdrætteren Finn Rasmussen.

Marion Marauder sejrede foran Bar Hopping (Muscle Hill) med Tom Tetrick og Iron Mine Rocky (Explosive Matter), begge i 1.11.1.

Marion Marauder med Scott Seron havde ingen problemer med at vinde 2. afdeling i Dancer Memorial. Lisa Photo

Marion Marauder med Scott Seron havde ingen problemer med at vinde 2. afdeling i Dancer Memorial. Lisa Photo

Hver afdeling var doteret med 153.250 dollars.

Dancer Memorial er dem sidste store forprøve til Hambletonian Stake, der i år afvikles efter det gamle format med indledende heat og finale samme dag, lørdag den 6. august.