TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Som trold af en æske

af | 13. aug 2014 | Nyheder

Det så helt håbløst ud i opløbet for Un Mec d’Heripre med Franck Ouvrie i onsdagens Prix d’Europe doteret med 150.000 Euro på Enghien, men så blev der alligevel plads indvendigt.

Der var nok nogle favoritspillere, der havde sved på banen da feltet i onsdagens bedst doterede løb på Enghien gik ind i opløbet.

Storfavoritten Un Mec d’Heripre (Orlando Vici) med Franck Ouvrie sad rundt i opløbssvinget i tredje par indvendigt, men da Roxane Griif med Eric Raffin, der lå lige foran, gik til angreb i andet spor, kom Un Mec d’Heripre op i ryg på førerhesten Quoumba de Guez med Jean Michel Bazire.

Ouvrie forsøgte om han kunne finde vej ud i banen, men uden held, men 100 meter fra mål, skete der noget, der fik indflydelse på løbets udfald.

Til slut blev det sikkert - Un Mec d'Heripre vinder foran Roxanne Grif. Foto Gerard Forni

Til slut blev det sikkert – Un Mec d’Heripre vinder foran Roxanne Grif. Foto Gerard Forni

Under drivning trak Quoumba de Guez ud i banen, og så var vejen banet for Un Mec d’Heripre, der skæd frem til sejr i 1.14.4/2875 m foran Roxanne Grif i 1.14.5 og med Global Manhattan med Roberto Andreghetti på tredjepladsen – også i 1.14.5.

Såvel Un Mec d’Heripre som Global Mahanttan trænes af Fabrice Souloy, der alene i det løb hentede 88.500 Euro – læg dertil Ravenna’s sejr til 36.000 Euro – så bliver de tre placeringer alene til en lille million i præmier!!!

Du kan se det spændende opløb på denne video – klik her –  Un Mec d’Heripre køres af græn kusk og ligger tredje indvendigt, når videoen starter.

Det var Un Mec d’Heripre, der for 14 dage siden blev diskvalificeret fra førstepladsen i Åbergs Memorial på Jägersro. I eftermiddag fik kredsen omkring den talentfulde hest et plaster på såret.