TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Som i “de gode gamle dage”

af | 5. feb 2017 | Nyheder

Akkurat som det var i “de gode gamle dage” kører Lunden løb søndag eftermiddag og i forordet til løbene kan man læse, at banespillet er steget med hele 21% i forhold til 2016 og det er jo noget der lader sig høre.

Lunden-speciel

Og denne gang ser også ud til at kaste et vist spil af sig alene af den grund, at der bydes på skandinaviske puljer og allerede i 1. løb kan spillerne få favør, da der forlods ligger knap 18.000 SEK (ca. 14.000 DKR9 i triopuljen.

Det er en jackpot, der er overført fra løbene for en måneds tid siden og der kan være value i at kaste lidt ekstra i triospillet i det indledende løb, hvor Steen Juul kommer med debutanten Peakadilly (Mythical Lindy) fra et perfekt spor et i voltestart.

Er den bare marginalt hurtigere end en skildpadde fra start skal Juul nok holde fronten derfra…

Amerikanerløb

Ellers handler det om amerikanerløb for det meste og således er fire af løbene udskrevet efter dette princip.

Og lad os bare blive ved denne helt “umulige” Steen Juul, der 66 år gammel er still going strong.

Han bortdømte sig selv som trænerchampion i 2016, men meldte klart op, at 2017 kunne blive hans bedste sæson for materialet er til det.

Denne gang har han – udover med Peakadilly – topchancer med Cool (Classic Grand Cru) i V5-2 og Valmet (Was it a Dream) i V5-4/V4-2.

Sidstnævnte er trænet af Heidi Andersen, der havde en jubelsæson 2016 og senest gik Valmet også et topløb efter en meget hård indledning i sporene.

12.55 går starten til 1. løb, mens 9. og sidste løb er programsat til 15.46.

Baneprogrammet kan downloades her: Baneprogram Lunden