TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Solo snublede

af | 13. aug 2014 | Nyheder

Eftermiddagens største favorit på Billund Trav, Solo med Birger Jørgensen snublede i føring, da der manglede cirka 1300 meter af løbet – og så var vejen banet for en overraskelse.

Fynske Solo med Birger Jørgensen i sulkyen var ude efter sin femte sejr i træk, og spillet ned til 16:10 og på 54% i V5-spillet var den eftermiddagens største favorit.

Og det lignede da også business as usual –  i hvert fald omkring halvdelen af løbet.

Solo var i spids, Jørgensen fik lov til at bestemme tempoet helt og aldeles, men pludselig galoperede Solo og var ikke til at sætte igen. Dermed var vejen åbnet for en outsider.

– Solo har lavet det samme en gang tidligere, hvor han også sad i spids, fortæller træner Frantz Praem. – Han løfter ikke bagbenene særligt højt, og hvis banen er ujævn, som den var i dag i Billund efter regn, så kan han slå på galop.

– Det var ærgerligt, men heldigvis er der ingen skader på hesten, siger Frantz Praem.

Med Solo ude af billedet blev løbet nu vundet af en anden fynsk hest, Rex Kørup (Gills Victory) med Ole Bergman.

Rex Kørup har været pænt spillet i sine to seneste starter på Fyn, men i Billund var den glemt af spillerne, og gav ikke mindre end 32.59 gange pengene.

I V5-spillet betød Rex Kørups sejr,at  ud af 870 kuponer efter 3. afdeling overlevede blot 7 –  de havde alle Pilia, der vandt 5. afdeling, afkrydset – gevinsten blev fine 54.809 kroner.

Birger Jørgensen sad bag Pilia, ligesom han også sad bag Gitti, der vandt 3. afdeling