TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Solo Nolo i mindeløb

af | 27. sep 2014 | Nyheder

I morgen køres et af Europas ældste internationale storløb, Graf Kalman Hunyady Gedenkrennen 2014 på Krieau-banen i Wien. Blandt de startende er Solo Nolo, der i foråret blev solgt til Østrig.

Graf Kalman Hynyady

Graf Kalman Hunyady

Solo Nolo (Dream Vacation) der senest var i træning hos Flemming Jensen, har ikke indtil nu været noget lykkekøb for sine nye ejere.

Den har kun startet få gange og bedst gik det i et løb tidligere på måneden på Magna Racino-banen uden for Wien, hvor den blev nummer tre i et løb over 2600 m, hvor den var spillet helt i bund som 13:10 favorit.

Søndag eftermiddag er den til start i den 115. udgave af Graf Kalman Hunyady Gedenkrennen, der afvikles til minde om østrigsk travsports første præsident.

Tidligere var dette løb et vægtigt indslag i den internationale løbskalender og især i 80-erne og 90-erne vandtes det af nogle af travsportens store navne.

Prix d’Amerique -vinderen Queen L er for eksempel at finde i vinderlisten, hvor også danske Ellizar H med Bo William Takter findes som vinder i 1988,

Søndagens løb har 8 heste til start om en samlet præmiesum på 30.000 Euro. Hollandske Your Love Lois (Love You) er storfavorit.

Solo Nol køres af Hubert Brandstätter Jr.