TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Søster vandt!

af | 30. dec 2016 | Nyheder

Stor var Axel Jacobsens overraskelse, da det viste sig, at det lod han havde udtrukket som vinder af Lundens anpartshest Apollo Damgaard tilhørte hans søster Susanne!

Mange andelshavere i Team Lundens første hest, Apollo Damgaard havde i dag lagt vejen forbi banen, hvor årets sidste løbsdag blev afviklet, og hvor der skulle trækkes lod om ejerskabet til Apollo Damgaard.

Axel Jacobsen, der har trænet Apollo Damgaard, kom til vindercirklen for at foretage lodtrækningen alt i mens hesten blev trukket rundt ude på banen af Joan Kristensen.

Apollo Damgaard

Apollo Damgaard

De 400 lodder, der var på hesten var  lagt op i en stor sølvpokal, og Axel Jacobsen trak en lod op af pokalen, og gav det videre til Carsten Bundgaard.

Loddet blev åbnet – nummer 327!

-Og så skal vi se, hvem der er den lykkelige indehaver af nummer 327, sagde Carsten Bundgaard.

Og stor var ikke mindst Axel Jacobsens forbavselse, da det viste sig at lod nummer 327 tilhørte hans søster Susanne Jacobsen, der som broderen er meget travinteresseret og aldrig misser en løbsdag i Lunden.

Det varede lidt inden Susanne Jacobsen kom til vindercirklen for at få overrakt sin gevinst.

-Jeg sad oppe i logen i den klukkede tribune og vi kunne ikke rigtig høre nummeret, da det blev sagt, så det var først da Bundgaard efterlyste mig, at det gik op for mig at jeg havde vundet. Det er lige så jeg ryster over hele kroppen endnu, fortalte Susanne Jacobsen, der havde i alt fire loddet i hesten, til travservice.

På forhånd havde Axel Jacobsen været spændt på, om han ville få lov til at beholde Apollo Damgaard for en ny ejer, men den tvivl blev gjort til skamme med søsterens gevinst!

-Og nu bliver også Booster Simoni også glad når Apollo bliver hos Axel. Booster og Apollo er bedste venner ude i folden, sagde amatørkusken Jørgen Sthelis, der ejer gården, hvorfra Axel Jacobsen træner.